«Автопробіг у Межигір’я зібрав чималу кількість «Беркуту»

10 грудня 2013, 11:15
Власник сторінки
Помічник народного депутата України
0
113
«Автопробіг у Межигір’я зібрав чималу кількість «Беркуту»

6 грудня 2013 року громадські активісти, небайдужі українці, журналісти, представники та народні депутати взяли участь в автопробігові до Межигір’я – резиденції Януковича.

6 грудня 2013 року громадські активісти, небайдужі українці, журналісти, представники та народні депутати від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Юрій Бублик, Юрій Сиротюк взяли участь в автопробігові до Межигір’я – резиденції Януковича.

Активісти влаштували «прощу» до святого джерела «Дзвінкова криниця», що розташоване біля одного із в’їздів до резиденції. Загалом у акції взяло участь близько сотні автомобілів.

Автоколона учасників рушила із Києва після 15:00. Уже на під’їзді до села Нові Петрівці активістів зупинив наряд міліціянтів, які перекрили дорогу у напрямку до резиденції президента. На вимогу громадських активістів, журналістів та народного депутата-свободівця Юрія Бублика повідомити причину перекриття дороги, останні відповіли, що рух транспорту тут заборонений, мовляв «хочете – ідіть пішки». Як повідомляють очевидці, із Києва за автоколоною до Нових Петрівців прибуло декілька нарядів міліції.

Колона учасників розділилась, аби хоч якось дістатись до «святого» місця. На одному із численних під’їздів до Межигір’я автомобіль народного депутата-націоналіста Юрія Бублика разом зі свободівцями зупинив наряд міліції, перекривши дорогу службовим автомобілем. На прохання усунути причину затримки дорожнього руху, міліціянти відмовились прибирати авто мотивуючи це тим, що воно не їхнє. Тож народний депутат разом із своїми помічниками винесли авто на узбіччя. За декілька хвилин з’явилися представники спецпідрозділу «Беркут». Особи, одягнуті у форми спецпідрозділу, відмовилися представлятися та надавати дозвільні документи на затримку автомобіля народного депутата. Через декілька хвилин до бійців спецпідрозділу долучились ще близько сорока беркутівців, які повністю перегородили дорогу.

І лише на третьому під’їзді до Межигір’я учасникам вдалося пройти (не проїхати!) через кордон міліціянтів та два кордони спецпідрозділу «Беркут».

«Міліціянти та беркутівці не розуміють, що зек-президент Янукович – це тимчасова помилка. Він невічний і його злочинний антинародний режим уже тріщить по швах. Здається, що кількість спецпідрозділів, які охороняють резиденцію президента, перевищує кількість беркутівців у Києві. Коли ми були біля джерела у Межигір’ї, то складалося враження, що спецпідрозділ «Беркут», представники якого стояли за кожним деревцем та кущем, покликаний не охороняти народ України, а просто виконує функції пенітенціарної служби, яка охороняє зека там!

Тож ми закликали міліціянтів та беркутівців схаменутися, перейти на сторону народу, доки ще не пізно», – зазначив народний депутат-свободівець Юрій Бублик.

Світлини: https://plus.google.com/u/0/photos/116895021920180777405/albums/5954368877211677377

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.