Жителі м.Кобеляки долучилися до всеукраїнської ініціативи

06 квітня 2014, 17:26
Власник сторінки
Помічник народного депутата України
0
142
 Жителі  м.Кобеляки  долучилися до всеукраїнської ініціативи
Активіст Іван Терновий

5 квітня жителі м.Кобеляки долучилися до всеукраїнської ініціативи щодо підтримки армії та військових.

В м.Кобеляки залишилися не байдужими до військових, тому на чолі із місцевими активістами, які виступили ініціаторами  збору продуктів харчування та коштів є  Іван Терновий, Світлана  Пальона та Ірина Панченко, було зібрано допомогу до місцевого воєнкомату . Гуманітарна допомога буде видаватися новобранцям та солдатам із Кобеляк, яких відправили на службу у Дніпропетровській областіь,  передали у військову частину Новомосковська.

 

Щоб допомога була ефективною, попередньо звернулись до керівництва Кобеляцького військкомату та з’ясували нагальні потреби військовим.

 

Іван Терновий каже, що вражений добротою та щедрістю земляків. 

Із розумінням і почуттям обов’язку відгукнулися на збір допомоги армії, бо розуміють, що вона зараз потребує допомоги кожного українця.

«Нам вдалося зібрати чималу кількість продуктів та коштів. Кожен  вояк , який сьогодні боронить нас і нашу державу від зовнішнього ворога заслуговує на пошану. Тому дуже важливо, аби вони відчули нашу вдячність. Українці пишаються своїми військовими і допомагають їм, бо вони готові боронити Україну та кожного з нас!"

Активісти зазначили, що і надалі будуть допомагати військовослужбовцям, адже наразі вони потребують нашої допомоги.

 

Попередньо Іваном Терновим було передано до скриньки в Києві зі сцени Майдану 13 тисяч гривень.  Які було зібрано в Кобеляках для допомоги сім'ям загиблих на Майдані в Києві.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.