КЛИЧКО, ЯЦЕНЮК ТА ТЯГНИБОК ПОХОВАЛИ НАДІЮ НА ЄВРОПЕЙСЬКУ ЗАКОННІСТЬ!

05 грудня 2013, 11:21
Власник сторінки
0
126

Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок декларують вектор зовнішньополітичний вектор на Європу лише на словах.


Схоже, що так звані лідери опозиції Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок декларують вектор зовнішньополітичний вектор на Європу лише на словах, а на ділі вони яскраво демонструють свій варварський характер із радикальним присмаком. Зараз можна без перебільшення назвати вищевказаних політиків головними ініціаторами перетворення мирного зібрання людей на радикально налаштований натовп. Як ще можна пояснити захоплення праворадикалами будівель Київської міської державної адміністрації, будинку профспілок України, а також спробу захоплення Адміністрації президента України.

Відверто кажучи, варто зняти шапки перед представниками правоохоронних органів, які захищали вищевказані адмінбудівлі, особливо Адміністрацію Президента, хоча б  за те, що обійшлося без жертв та серйозних втрат. Так, побито багато людей, в тому числі представників міліції, але, нащастя, ніхто не загинув. 
До прикладу, в тій же демократичній Америці, нещодавно було вщент розстріляно автомобіль, який тільки-но рухався в сторону адмінбудівлі в США. Загинула жінка – водій авто, на задньому сидінні знайшли маленьку дитину. На теракт це не схоже, скоріше на те, що вона не впоралась с керуванням, можливо, заблукала, чи була просто в стані алкогольного сп’яніння. Та її автомобіль розстріляли без особливих вагань. Там з такими справами не жартують.

А в нас 1-го грудня, радикали робили цілеспрямовану спробу захопити Адміністрацію Президента і те, що правоохоронці не відкрили вогонь, це честь їм і хвала. На жаль не обійшлось без сутичок та побиття, але головне, що без жертв.

Зараз, саме лідери опозиції здаються більше неадекватними у ситуації, що склалась, адже Урядовці вже неодноразово заявляли про готовність сісти за стіл переговорів, як цивілізовані люди. Однак, опозиція такого бажання не демонструє. 
Можливо їм більше вигідний хаос на вулицях та безлад у Верховній раді, аніж комплексне вирішення конфліктних питань та проблем. Добре, що в парламентської більшості сьогодні вистачило здорового глузду не відправляти у відставку Уряд тому, що нічого, крім паралізованої  країни ми б не отримали. 

Катерина Журавльова, “Аргумент

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.