«ДЖИНСА» ДЛЯ «УДАРУ», ДІВЧАТА З «РІО» ДЛЯ НАЙЄМА!

04 грудня 2013, 11:21
Власник сторінки
0
120

В.Кличко, планує за допомогою таких журналістів, як М. Найєм створити навколо себе ореол ідеального політика та керівника.



Нещодавно, стало відомо, що начебто принциповий журналіст Інтернет- видання «Українська правда» Мустафа Найєм пише «Джинсу» для «УДАРу». 
Зокрема, Мустафа Найєм та Віталій Ковальчук, який є керівником виборчого штабу партії Віталія Кличка, домовились про підготовку цілої низки матеріалів, які сприятимуть популяризації діяльності керівника «УДАРу». На передодні президентських виборі В.Кличко, планує за допомогою таких журналістів, як М. Найєм створити навколо себе ореол ідеального політика та керівника.
Непідробну усмішку визиває форма подяки за прийняття М.Наємом вказаної пропозиції «джин сувати». За вказану інформаційну підтримку В.Ковальчук за допомогою власника розважального клубу «РІО»  Артура Палатного із дозволу В.Кличка оформив для М.Найєма карту VIP-клієнта.
Взаємовигідне співробітництво В.Ковальчука з М.Найємом вже починає працювати, й вже навіть чутно,як з боку представників «УДАРу» вже лунають висловлювання та вигуки щодо чесності, прозорості та непідкупності журналістів «Української правди».

Іван Ватрів, “Громадський журналіст

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.