УВАГА, плагіат!

01 грудня 2013, 12:39
Власник сторінки
0
117
УВАГА, плагіат!

Ці люди називають себе “українською націонал-ідеалістичною партією” і теж виступають проти обох союзів. Імпровізована програма цього об’єднання близька до нашої.

З 2008 року я працюю над ідеологією, яка має назву націонал-ідеалізм. На жаль, створити певну структуру, яка б представляла її поки не вдалося. Зокрема, у вересні почалася робота над створенням партії Контреліта. Саме від її імені проводилася акція «Союзам – гарбуза!». Майже все було готове для старту, але одного дня вірус на флешці просто знищує всі матеріали. Резервна копія надто стара і попереду багато роботи по відновленню втраченого.

Але це ж Україна. Знайшлися добрі люди, котрі у листопаді створюють блог під назвою ВО"Дисидент"(msnoesno.blogspot.com). Ці люди називають себе “українською націонал-ідеалістичною партією” і теж виступають проти обох союзів. Імпровізована програма цього об’єднання близька до нашої. Найбільш ймовірним ініціатором є російськомовний “Миша Big Mish Рожков” 1995 р.н., що явно має відношення до не дуже адекватного правого руху “Зентропа Україна”, які дуже хотіли з нами співпрацювати недавно. Дуже шкода, що нема більш точної інформації про керівництво. Хотілося б побачити тих підлих невдах з браком фантазії, котрі вирішили вкрасти чужі ідеї. Я розумію, що в Україні багато людей потерпає від браку інтелекту, але такі речі можуть зіграти злий жарт з тим, хто грає проти правил. Досвід війни з подібними клоунами у мене є, але не хотілося б витрачати час на це. Сподіваюся, натяк зрозумілий і це введення в оману людей припиниться найближчим часом.

Наголошую тому, що завжди було у всіх версіях книги “Націонал-ідеалізм”: у цієї ідеології один автор і її виразниками мають бути одна громадська організація та одна партія, очолювані автором. Всі інші особи чи структури, що використовують даний термін не мають відношення до націонал-ідеалізму і є звичайними крадіями чи маніпуляторами.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.