З акції протесту біля школи №18 представники влади тікали під крики «Ганьба!»

17 листопада 2013, 13:05
Власник сторінки
0
181
З акції протесту біля школи №18 представники влади тікали під крики «Ганьба!»

Жителі мікрорайону Вишенька так просто не здадуться, - про це резюмували учасники мітингу «Ми ЗА стадіон! Ми ПРОТИ його забудови!» у суботу, 16 листопада.

 Жителі мікрорайону Вишенька так просто не здадуться, - про це резюмували учасники мітингу «Ми ЗА стадіон! Ми ПРОТИ його забудови!» у суботу, 16 листопада.


Зібрались на площі біля школи №18. Запросили усіх небайдужих. Однак відгукнулись все ті ж самі активісти: представники Полку ім..І.Богуна, представники Вінницького обласного осередку ВО «Свобода», голова ГО «Голос народу – до демократії через право» Віктор Малиновський та жителі мікрорайону, були ті що «за» й ті що «проти» забудови.


Поділились по таборах. Побачивши молодиків з Політеху, які нещодавно виламували руки жінкам і пенсіонерам, захищаючи загорожу навколо стадіону, жителі «Вишеньки» просили їх одуматись й не продавати свою гідність за 100 грн.


Прийшов на акцію-протест й пенсіонер, інвалід ІІ групи, Іван Антонович, якому добре дісталось від цих молодиків: забій голови, синці по руках і ногах.


А пані Людмила, яка теж не давала встановлювати загорожу, цього разу прийшла на мітинг у гіпсі. Руку їй вивихнула жіночка-боєць, яка прийшла разом із Володимиром Слишинським.

До речі, цю сутичку знято на камеру, на відео також добре видно як ця жінка постійно супроводжує Слишинського. Пані Людмила одразу написала заяву про злочин, однак до цих пір ніяких мір, зі сторони правоохоронних органів, прийнято не було.



Більше чим самих мітингувальників було міліції, - стояли насторожені. Один сигнал і вони готові були тої ж миті погрузити всіх у свої автобуси, без розбірок.


Крики «Ганьба!», «Владу геть!», «Гройсмана на вила/мило» відлунювались на всю (майже 1 га) виділену територію під забудову і летіли попід вікна навколишніх будинків, які влада, найближчим часом, планує відрізати від сонця й світла «свіжо побудованими» комерційними будинками. 


Юлія Кирилівна – активістка руху «проти забудови» просила всіх присутніх згуртуватись і не здаватись в нелегкій й нерівній боротьбі проти Гройсмана і його антинародних проектів.


А Віктор Малиновський розповів, яким чином вінницька міська влада видурює гроші з місцевих мешканців та дав кілька порад, як з цим свавіллям боротись. 


Згодом на мітинг підійшли представники міськради. Начальник юридичного управління Сергій Тимощук взяв в руки рупор, однак сказати щось цільне й логічне йому не вдалось, тому вже 2 хвилини потому, він тікав з епіцентру пікету під крики «Ганьба».  


Весь «удар» й злість місцевих мешканців взяв на себе головний архітектор міста Максим Мартинюк. З претензіями на нього «накинулись» навіть діти, але той не розгубився й просто їх перекривлював, показуючи при цьому свою «компетентність» у піднятих питаннях. Однак, навіть, хлопці, яким на вигляд не більше 10 років виглядали більш переконливими. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.