Вячеслав Порохно :УКРАЇНСЬКИЙ хресник ВАНГИ програмує на світле майбутнє

08 листопада 2013, 19:00
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
2686

Журналіст Вячеслав Порохно про прогнозита та політолога Володимира Бондаренка

Український «хресник» Ванги програмує на краще майбутнє

Провидці зазвичай з’являються у скрутні часи. Доля справедливості у цьому, ймовірно, неабияка, бо чи така вже велика потреба зазирати у прийдешнє, коли життя йде собі тихо, спокійно та гладко?
Десь за прадавніх часів було увічнено у письмовій пам’яті людства і таку особливість провісників, як «талановита людина талановита в усьому».

«Український Нострадамус», як уже багато років називають у народі Володимира Бондаренка, має власну «спеціалізацію» та силу силенну звичайних «людських» талантів.

Він не вдає з себе «потомственого віщуна», не веде прийоми стражденних у щедро відбудованому на їх кошти офісі, не рекламує себе у газетах і не обіцяє «щастя всім та щоб ніхто не пішов ображеним».

Його хист - дивні твої справи Боже! - лежить у цілком конкретній площині: прогнозування та передбачення результатів суспільних подій в Україні, а часто й у далекім закордоні.

На «особистому рахунку» Нострадамуса Бондаренка - стовідсоткові передбачення приходу до влади Обами, Меркель, Ющенка, Януковича та інших.
Це він заспокоював схвильованих українських політиків, що переймалися питанням чи буде в Америці дефолт та чи не перекинеться він на нас.
Саме йому присвятили вже три книги з описами його життя відомі українські журналісти, письменники та вчені.

Водночас, Володимир «Український Нострадамус» Бондаренко окрім дару передбачення має чимало талантів та захоплень, притаманних усім добрим людям.
Він фотохудожник і театрал, політтехнолог, журналіст, письменник, знавець екзотичних східних мов, володар (та читач!) власноруч зібраної бібліотеки з 14 тисяч томів, активний протестувальник проти порнократії та автор ідей унікальних пам’ятників Галушці, Огірку та Закоханим.

Окрім усього перерахованого, Володимир Олександрович є головою ради директорів Інституту соціологічних, політичних та маркетингових досліджень ім. Т. Шевченка.

Аби не бути голослівним, надамо слово відомим та шановним людям, послухаємо, що вони кажуть про Володимира Бондаренка.

Дотепний «батько» аристократа з Вапнярки, наш славетний письменник-гуморист Олег Чорногуз вважає, що «Бондаренко – це унікальний персонаж, якого взято з життя, в якого ім’я та прізвище співпадають з паспортними даними».
 
Герой України, народний депутат та поет Борис Білаш висловився вишукано та образно: «Герой Володимир Бондаренко - справжній живчик. Він та переможний результат - поняття нерозлучні».

Наче докладає з високої трибуни точний та лаконічний Костянтин Ситник - академік НАНУ, народний депутат кількох скликань та батько відомого ведучого Миколи Вересня в одній особі: «Бондаренко - наш національний Нострадамус. За багато місяців до президентських виборів у США він передрік перше обрання Обами, ще раніше - президентом Франції Жака Ширака, теперішньої лідерки Німеччини канцлера Ангели Меркель та інших».
 
Дар провидця, як визнає сам Нострадамус Бондаренко, прийшов до нього несподівано, як то здебільшого трапляється з усіма людьми, наділеними чудесними здібностями. Пояснити його походження Володимир здатен лише припущеннями, що спираються на його родовід.
Адже походить він з півдня, місця тисячолітніх зустрічей багатьох племен та народів із центральної частини України і тих, що приходили з півдня Європи Чорним морем.

То ж хіба не знаком долі стали «хрестини» Володимира як провидця самою болгарською Вангою?

Сам «Український Нострадамус» охоче розповідає про цю знаменну подію так:

-    Я ж був зовсім ще молодим хлопцем. Це було десь наприкінці 80-х, початку 90-х років, мені було років 24-25. Тоді я тільки починав свій журналістський шлях у газеті у газеті «Молодь України», багато їздив по відрядженнях. Аж ось мені пощастило потрапити закордон у поїздку до Болгарії. Звісно, я не міг втратити нагоду відвідати велику провидицю. Знаєте, є така давня традиція, це не я вигадав, але подробиці відвідин, таїнства посвячення віщунів та провидців подібних до Ванги, переказувати не можна. Але й по сьогодні я тепло згадую її напуття, яким вона благословила мене на користування моїм даром у добрих цілях. Скажу вам більше. Її заповітів я дотримуюсь і дотепер. Природно, ви здивуєтесь: я неодноразово вгадував результати лотерей та спортивних матчів, але жодного разу не скористався своїми здібностями задля збагачення! Питаєте чому? Це теж не я вигадав. Порушення, так би мовити, «правил користування» може призвести до зникнення дару передбачення так само несподівано, як раптово він свого часу з’явився.

Подібно до більшості провидців, Володимир Бондаренко може лише здогадуватися про «механізм дії» свого дару.
Ще б пак, спробуйте пояснити, як саме ви бачите очима або чуєте вухами! Важко? Отож.
Однак, людина аналітичного складу розуму (недарма ж Бондаренко є суспільно-політичним коментатором), він ретельно переглянув свій досвід і трохи підняв-таки завісу над таємничим процесом заглядання у майбутні результати подій.

Наш Український Нострадамус зізнається, що своїм феноменом завдячує «чотирьом витокам дару», першим серед яких називає Дар Божий.
Другим за важливістю джерелом йому служить аналітика, якій інтуїція допомагає інтерпретувати отримані відомості у зрозумілі форми знання. Нарешті, четвертим та від того не менш важливим витоком натхнення для передбачень, виступають…віщі сни.

Так, саме завдяки Нострадамусу Бондаренкові ми щойно дізналися не лише про деякі його професійні таємниці як провидця-прогнозиста, а й отримали підтвердження того, що снам слід мати віри!

Володимир «Український Нострадамус» Бондаренко вирізняється поміж багатьма іншими представниками цеху провидців і тим, що не лише доповідає вірогідний результат, а й здатністю програмувати на створення бажаного майбутнього.

Чого варті одні лише «поєдинки» Бондаренка з Глобою, коли Український Нострадамус кинув виклик «розкрученому» астрологові, звинувативши у недосконалості прогнозів!

Катастрофа на Південноукраїнській АЕС, сумна доля каравану торговельних суден з Одеси та інші «на 100% правдиві» прогнози «ассирійця» були розбити вщент усього двома словами Бондаренка: «Не буде!».
І таки не було! АЕС, дякувати Богові, стоїть й донині, кораблі теж дійшли до портів призначення цілі та неушкоджені.

Тобто, передрікаючи майбутнє, Бондаренко пропонує вибір: смиренно чекати передвіщеного чи вживати заходів аби виправляти його у бажаний бік?

Цей вибір – за нами.

А свій вибір Український Нострадамус Володимир Бондаренко зробив багато років тому.
І ми вдячні йому, що він користується ним чесно та на благо усіх та кожного.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.