ЖУЖАЛІКС

05 листопада 2013, 12:28
Власник сторінки
0
165

План леді "Ю": зруйнувати і пограбувати

Вже мабуть тиждень, як працює сайт Жужалікс, однак чомусь українські журналісти обходять його стороною. Інформації там багато, і доволі цікавої. Не кожного дня можна продивитися розклад політичних інтриг зсередини.

Головна тема більшості листів на сайті – це зрада Яценюка та Кличка. Однак цікавішою видається сама авторка листів Юлія Тимошенко, її погляди на політичну ситуацію. Одразу в двох листах дублюється план Тимошенко, який вона написала своїм партійцям. В ньому лише два пункти, однак їх цілком вистачає, щоб зрозуміти, що хоче і на що спроможна Тимошенко.

Перший, і відповідно, головний пункт плану говорить про те, що необхідно «розпочати публічні міжнародні розслідування всіх корупційних оборудок родини Януковича».

Другий – докласти всіх зусиль, щоб мирно усунути режим Януковича.

 Не є прихильником Януковича, тай справа і не в ньому. Головна опозиціонерка, якою вважає себе Тимошенко, не пропонує жодних рішень і не ставить завдань, які допоможуть Україні чи-то підписати асоціацію з ЄС, чи-то домовитися з Росією про газ, чи-то подолати наслідки затяжної світової економічної кризи.

Все, до чого прагне Тимошенко, це зруйнувати діючу систему і прийти до влади. Без плану дій, без команди, без уявлення, що там потрібно робити. Окрім грабунку бюджету і державної власності, звичайно.

Після таких планів важко зрозуміти, хто голосує за політиків, які не бажають і знають, як допомогти країні. Гарна коса і зовнішність, як показав досвід, окрім піару для їхньої власниці, нічого доброго державі не приносить.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.