«Свободівські» провокатори

15 жовтня 2013, 15:19
Власник сторінки
0
162

Черговий провокаційний скандал від представників «Свободи» відбувся під час проведення урочистостей з нагоди відзначення Свята Покрови 14 жовтня в Києві.

Черговий провокаційний скандал від представників «Свободи» відбувся під час проведення урочистостей з нагоди відзначення Свята Покрови 14 жовтня в Києві. Як відомо, саме цього дня «свободівські» неонацисти провели т.зв. Марш Боротьби з вимогами повернути звання Героїв України Бандері та Шухевичу, визнати боротьбу ОУН-УПА національно-визвольною боротьбою Української нації та проголосити 14 жовтня – День створення УПА – державним святом.

З самого ранку депутати від «Свободи» заявляли про намагання з боку влади та правоохоронних органів зірвати Марш Боротьби та дискредитувати УПА. Взяти хоча б нардепа Юрія Сиротюка, який заявляв, що влада готує різні провокації – від спроби задіяти провокаторів-«тітушок» до намагання показати, що ніби то йдуть якісь фашисти. Інші ж «свободівці» заявляли, що «влада чинить масштабні перешкоди, аби вони не потрапили на «сбодівський» шабаш, розбиваючи автобусам, які прямують до Києва, вікна».

Однак, реальні причини у тому, що Олег Тягнибок особисто надав вказівку київським організаторам акції найняти дві групи молодиків та пенсіонерів, які в одязі з радянською символікою здійснять низку провокаційних дій щодо інших учасників ходи УПА. Сам же Олег Ярославович з криками «тримайте провокаторів КПУ» буде клястися, що це провокації представників влади та спецслужб.

Цікаво, а чи здогадується Тягнибок, що своїми нікчемними діями він не тільки дискредитує себе та «Свободу», а ще й може викликати масові безлади у вигляді сутичок та мордобоїв учасників ходи?! Можливо, він отримує задоволення від виду безладів, а власна слава та бажання влади – дорожча за здоров’я цих людей?! 

 

http://rtkorr.com/news/2013/10/14/356555.new

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.