Шокові пропозиції

15 жовтня 2013, 15:03
Власник сторінки
0
139

Пропозиції «Батьківщини» з виборів на Черкащині шокували “Свободу” і “УДАР”

Об’єднану опозицію продовжують дестабілізовувати внутрішні протиріччя й неузгодженості. Причинами цього є дії тієї чи іншої опозиційної партії, які суттєво дошкуляють союзникам. Нещодавно представники «Батьківщини» «викинули коня», та ще й такого, що у активістів «УДАРу» та «Свободи» щелепи повідвисали.
Підопічні Яценюка запропонували союзникам віддати свої квоти для призначення виключно представників ВО «Батьківщина» членами обласної виборчої комісії під час перевиборів у проблемних округах черкаської області (ТВО № 194 та 197).
Звичайно ж активісти обласних організацій «Свободи» та «УДАРу» не пристали на таку пропозицію. А пояснення відмови полягало в тому, що «тягнибоківці» та «боксерівці» сумніваються у сумлінності відстоювання інтересів опозиції представниками «Батьківщини», які стануть членами ОВК.
З цього моменту між черкаськими таборами опозиційних партій розпочалась справжня холодна війна.
Напередодні резидентських виборів опозиція повинна спільними силами розробити план дій та спрямувати всю свою активність на перемогу над Януковичем, але поки що ми спостерігаємо таку активну діяльність по самознищенню, що до 2015 року нинішньому главі держави може зовсім не залишитись реальних конкурентів.

 http://rtkorr.com/news/2013/10/15/356572.new

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.