ДЕВІЗ В.Бондаренка-ніколи не здаватись

15 жовтня 2013, 12:28
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
333

Перша спроба талановитої студентки,майбутньої журналістки ДРИГІНОЇ АНАСТАСІЇ

Девіз: «Ne umquam succubueris». Володимир Бондаренко про те, як ніколи не здаватися та впевнено крокувати вперед!
Володимир Бондаренко – голова ради Інституту соціологічних, політичних і маркетингових досліджень ім. Т.Г. Шевченка, відомий фотохудожник, поет, політтехнолог, журналіст і особа, внесена в Книгу рекордів Гінесса – надзвичайно наполеглива та обдарована людина. Написання ліричної поезії, створення неперевершених фоторобіт, дар передбачення – це тільки невелика частина того, чим може похвалитися Бондаренко.
Про секрет успіху
У чому ж його секрет успіху? Надзвичайний талант? Звичайно, природне обдарування відіграє не останню роль у кар’єрі митця, але усі досягнення Володимира Бондаренка – це результат важкої та невтомної роботи над собою. Тільки одиниці знають, як нелегко давалась фотохудожнику його професія, адже на початку 90-х за часів тотального дефіциту це було заняття не з легких. Та натомість протягом двох років Бондаренко очолював років гурток фотолюбителів, організував фотостудію своїми коштами та проводив різноманітні фотовиставки для поціновувачів справжнього мистецтва. А все тому, що Володимир Бондаренко ніколи не звик здаватися – він з тих, хто боротиметься до останнього.
Про інші таланти Володимира Бондаренка
Більше того, ця різносторонньо обдарована людина на дозвіллі пише книги. Насамперед, це історія неймовірних фактів з життя братів Кличко, а також добре відома книга «Я козачка твоя, Україно» про талановиту співачку, народну артистку України Раїсу Кириченко. Величезний багаж знань за плечима та кількість прочитаної літератури дають змогу Володимиру Бондаренко навіть передбачати майбутнє не тільки на теренах України, а й у світовому просторі. Його називають «Українським Нострадамусом», «Українським Вангою», але професіонал своєї справи скромно відзначає, що дар передбачення – це результат довгих аналітичних досліджень.
Рух – це життя
Варто зазначити, що Володимир Бондаренко ніколи не сидить    на місці – постійно подорожує, відкриваючи для себе найпотаємніші куточки нашої славної Батьківщини. Нещодавно політтехнолог брав участь у  прес-турі у рамках інвестиційного форуму «Черкащина-територія співпраці», під час якого відвідав Черкаси, Чигирин, Канів та с. Піщане.
Щирість та чуйність – запорука успіху
          Володимир Бондаренко настільки відданий своїй справі, що вкладає в неї не тільки численні зусилля та безцінний час, а також й свою душу. Він – надзвичайно щира та чуйна людина, яка прийде на допомогу за будь-яких обставин. З перших хвилин розмови з цією надзвичайною людиною стає зрозуміло, що він відчуває людей та намагається почути кожного. На мою думку, саме у цьому криється ключ до успіху Володимира Бондаренка. ДРИГІНА АНАСТАСІЯ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.