ПІАР-менеджери/сусіди

14 жовтня 2013, 15:46
Власник сторінки
0
168
ПІАР-менеджери/сусіди

Віталій Кличко за рекомендаціями Кремля розпочинає мега-піар на Асоціації з країнами ЄС

Отже, президентська передвиборча кампанія неофіційно починає розривати мізки потенційних виборців, і не тільки їх. У фантазіях політтехнологів варіанти щодо підняття політичного рейтингу свого клієнта ллються через край, аби ж тільки вистачило грошей на їх втілення у життя, адже без «золотого запасу» ти нікому не потрібний політик.
Практично у всіх політичних мужів нашої країни робота в цьому напрямку вже кипить. Але, знаходяться і такі, власно кажучи, «винахідливі» політики, які ладні не видумувати щось нове, креативне, а ладні використовувати та інтерпретувати вже складену кимось ситуацію на свій лад та скеровувати позитивні зрушення на свою користь, привласнюючи «лаври» інших собі.
Так, отримавши всебічну підтримку від наших східних сусідів, в тому числі найжаданішу, фінансову, Віталій Кличко розпочав свій непереможний, на його думку, мега-піар. Стратегія якого по суті полягає в перехопленні у влади ініціативи у питаннях євроінтеграції та підвищенні на цьому свого рейтингу.
Звісно ж, без ідей російських політтехнологів, фантазія Кличка була б зовсім поверхневою і простою. Але, всім відомий «кремлівський» проект, у особі пана Кличка, ще й за додаткової фінансової підтримки таких «серйозних» та «правильних» осіб, як пан Кадиров, повинен бути на гідному «двоголовому орлу» рівні.
А от що з цього вийде – побачимо з часом. Одне лише точно відомо: переможе чи програє, все одно гроші, отриманні від «доброго» дяді, згодом потрібно віддати, або ж відпрацьовувати, наприклад, підписати «газові угоди».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.