Політичні ігри "під патронатом"

14 жовтня 2013, 15:34
Власник сторінки
0
149

Медіа-імперія Пінчука за гроші уряду США буде критикувати українську владу та вихваляти Кличка

Зазвичай дії Європи і США стосовно України були узгодженими. Якщо критикує одна, то інші не відстають. Якщо інші співають дифірамби, то Європа активно підспівує. Хоча, за всю історію незалежної України справжні дифірамби були лише на першому році президентства Ющенка, поки американці не розчарувалися у своєму ставленику.
Останні два тижні українська опозиція отримує регулярні сигнали від єврочиновників та європолітиків про те, що необхідно тимчасово, але повністю припинити критику чинної української влади. Результат, в принципі, можна побачити в українських медіа – критики майже не має. І це не цензура адміністрації президента Януковича, це цензура Європарламенту.
Однак, дивна інформація надходить з-за океану. Вірніше сказати, заокеанська інформація надходить з Пінчуковського медіа-холдингу «StarLight Media». Виявляється, один з керівників холдингу, пані Махатадзе, знюхалась з американцями, які через Національний демократичний інститут міжнародних відносин США намагаються якимось чином впливати на політику в Україні. Минулого тижня Махатадзе погодилась на пропозицію державного американського інституту висвітлювати результати роботи українських громадських організацій, які він фінансує. Зокрема, це стосується громадських організацій «ОПОРА» та «Інститут Республіка», які активно працюють проти української влади.
Цікаво, чи-то Махатадзе отримала вказівку Пінчука, чи-то вирішила самостійно підзаробити американських грошенят? Який би з варіантів не був вірним, зрозуміло одне, медіа-імперія Пінчука починає працювати проти влади. На підтвердження цієї тези останнім часом Пінчуковські канали почали активно піарити Кличка. А днями гарно висвітлили презентацію в Україні журналу «Іноземна політика». На презентації був помічений тесть Пінчука Леонід Кучма, а на обкладинці журналу все той самий Віталій Кличко…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.