Про НЕЇ треба забути

12 жовтня 2013, 12:53
Власник сторінки
0
214
Про НЕЇ треба забути

Потрапивши на смітник історії вона продовжує нав’язливо смердіти у сучасності. Це політичне зомбі вперто хоче знову повернутися у велику політику, але чи хочуть цього українці?

Євродепутат Я. Саріуш-Вольський заявляє ультиматум (чому Україна має терпіти якісь ультиматуми і накази бутафорної структури, до котрої не має відношення?) – кілька днів на звільнення Тимошенко або асоціації не буде. Хочеться пану Яцеку передати теплі вітання і спитати від коли це брехливих і непокірних злочинців можна звільняти? Помилування ще треба заслужити. Вона хоч один день працювала у тюрмі як інші в’язні? Мабуть, у той час дивилася серіали по своєму плазмовому телевізору лежачи на ліжку з ортопедичним матраці та закусуючи їжею з ресторану... Загадкова хвороба, у яку ніхто не вірить теж явно не є такою заслугою. Та й не існує законодавчого врегулювання вивозу в’язнів за кордон. Але у нас все стандартно – спершу зробимо, а далі будемо думати як би підрихтувати закони… Взагалі, багатьом людям не зрозуміло чим та хитра блондинка краще за інших 115 тисяч українських в’язнів? Бо вона прем’єром була і вважає себе лідером псевдоопозиції? Де ж тоді рівність, демократія і справедливість? Виходить, що європейські цінності не такі вже й далекі від наших: під обраних людей можна змінити закони, знайти відмазки...

Наскільки хворим має бути суспільство, щоб змінювати закони під злочинця? Я вже мовчу про лікування за кордоном, що є фантастичним явищем для інших в’язнів. Хоча її хвороба теж така – фантастична. Багатенька леді Ю не звикла до жорстких умов, хай якою «залізною» вона з себе вдавала. Ми обурюємося елітним умовам ув’язнення вбивці Брейвіка, але у себе робимо аналогічне для ідола зазомбованих українців. У нашій країні чудес можливо все, і минуле сучасного президента тому доказ. З іншого боку, природно, що суспільство, котре фанатіє від шансону і живе по поняттям, підтримує зеків. Вони для нього є авторитетами або, як мінімум, нормальним явищем.

Ось і маємо кожен день: Тимошенко хвора і хоче лікуватися в Німеччині; Тимошенко не прийшла на засідання суду; депутати і єврокомісари стурбовані здоров’ям Тимошенко; наглядачі знімають на відео Тимошенко; депутати збирають підписи за амністію Тимошенко… Завжди знайдеться якась безглузда, нікому не цікава інформація, де згадають її. Може досить? Хто вона в біса така, щоб стільки трястися над нею? Це ж типовий український політик – маніпулятор, популіст, з манією величі та без моралі і принципів. Вона роками нагло обманювала народ і продовжує це успішно робити. Коротка пам'ять народу загубила згадки про широкі коаліції з ПР, закони про двомовність, дружбу з Путіним, жахливо невигідні газові контракти та багато іншого. Потрапивши на смітник історії вона продовжує нав’язливо смердіти у сучасності. Це політичне зомбі вперто хоче знову повернутися у велику політику, але чи хочуть цього українці?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: суспільство,опозиція,ЄС,вибіркове правосуддя,тимошенко,Україна,асоціація,Україна- ЄС,помилування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.