Фронтова дилема

07 жовтня 2013, 21:12
Власник сторінки
0
198
Фронтова дилема

Коли політична зірка котить до схилу, політики не гребують нічим

Мізки всі розклав на частки
Все, що було там, заплів
Та не вирішив ким бути
Від розгублення зопрів
 

Політична зірка Яценюка незворотньо хилиться до заходу. Політик, втрачаючи вагомість на політичному бомонді, робить усе, щоби підмочити репутацію набираючого очки опонента, Кличка, і усе, щоби залишатися у фокусі преси.

Ось і останньої суботи, коли молодший Кличко захищав честь України в озлобленій Москві, в'янучий політик Яценюк подався у паб "Чорне порося" дивитися боксерський матч. Не сам, звісно, а з охороною і колишнім радником Тимошенко політтехнологом Ведмедівим.

Там у пабі стався закономірний конфлікт: хтось не хотів встати під час виконання національного гімну, Аресеній мужньо кинувся провчити нахабу, охорона повисла на ньому, щоби не допустити зіткнення. Політик почав пафосно вимагати телебачення із камерою. Одним словом - побутова сцена у пивному закладі.

Мене цікавить інше: хто Арсенію нарадив ходити в "Чорне порося"?

В Арсенія своєї думалки уже нема?

Чи свідомо хоче бути не тільки національним кроликом, але й стати  всенародним поросям?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.