Звернення народного депутата України Юрія Бублика

02 жовтня 2013, 07:44
Власник сторінки
Помічник народного депутата України
0
203
Звернення народного депутата України Юрія Бублика

до територіальних громад Котелевського району та селища Котельва

ШАНОВНА КОТЕЛЕВСЬКА ГРОМАДО!

 28 жовтня 2012 року, на чергових виборах до Верховної Ради України, Ви обрали мене на посаду народного депутата України. 12 грудня 2012 року Ваш обранець склав присягу на вірність Україні.

Добігає кінця перший рік моїх депутатських повноважень. Рік запеклої боротьби із антиукраїнським, антисоціальним та антинародним режимом Януковича.

Цей рік ми прожили із Вами у тісній співпраці. Налагоджено роботу п’яти громадських приймалень, одна із яких працює в селищі Котельва по вулиці Жовтневій 208. Ми неодноразово спілкувалися із Вами під час зустрічей. До громадських приймалень надходять численні індивідуальні та колективні звернення. Проблеми котелевщини, через мої депутатські звернення, піднімалися на рівні району, області та Києва. Багато проблем висвітлювалися у ЗМІ (телебачення, радіо, газети, Інтернет). Для п’яти багатодітних родин було надано гуманітарну допомогу.

Та незважаючи на тісний зв'язок із територіальною громадою нажаль не вдалося налагодити співпрацю із керівництвом району. Тетяна Корост, маючи абсолютну владу в районі, ігнорує мої депутатські звернення, погрожує людям, які звертаються до депутата Бублика, та запровадила цензуру на мої статті, які подаються до районної газети «Народна трибуна», що є порушенням чинного законодавства України.

Зважаючи на викладене вважаю за необхідне якомога частіше, особисто спілкуватися із котелевцями у форматі зустрічей та відновити випуск газети «Вільна Газета». А з метою мобілізації всього протестного електорату Тетяни Михайлівни громадсько активні жителі котелевщини створюють громадське об’єднання «Справжня котелевщини». Це громадське об’єднання стане на захист кожного котелевця, який потерпає від свавілля чинного режиму.

Громада здатна захистити себе від будь-якого свавільного режиму, якщо ця громада згуртована, міцна, дружня. Саме такою громадою є котелевська громада! Яскравим прикладом згуртованої боротьби є останні події, що відбулися в Полтаві. Полтавська громада силоміць спіймала свого міського голову в міській раді та зобов’язала останнього скасувати грабіжницькі тарифи на комунальні послуги, які були прийняті ним одноосібно. Нерадиві чиновники розуміють лише силу громади! Тож разом і до кінця!

ШАНОВНА ГРОМАДО!

Щиро запрошую кожного із Вас на зустріч зі своїм депутатом. При зустрічі я триматиму перед Вами звіт за свою роботу у стінах Верховної Ради та проведену роботу у виборчому окрузі. Поділюся планами на майбутнє, узгоджу їх з Вами. Надам відповіді на Ваші запитання, а мої помічники допоможуть Вам скласти заяву з тієї чи іншої проблеми.

Зустрічі пройдуть за таким графіком:

05 жовтня 2013 року (субота) селище Котельва:

10-00 – біля 7-ї школи;

11-00 – центр, в парку біля фонтана;

12-00 – мікрорайон Покрівська, біля кафе «СВ»;

13-00 – біля ЦРЛ (райлікарня);

14-00 – біля інкубатора;

15-00 – біля ленінського клубу;

16-00 – біля кафе СК «Дружба»;

17-00 – біля магазину «Весна» (вул. Петровського).

06 жовтня 2013 року (неділя) Котелевський район:

09-00 – с. Козлівщина, біля сільської ради;

10-00 – с. Милорадово, перехрестя біля школи;

11-00 – с. Микілка, біля сільської ради;

12-00 – с. Велика Рублівка, біля сільської ради;

13-00 – с. Ковалеве, біля сільської ради;

14-00 – с. Мала Рублівка, біля сільської ради;

15-00 – с. Деревки, біля сільської ради;

16-00 – с. Більськ, центр, біля магазину ПП «Кульбака»;

17-00 – с. Михайлівка, біля двору ФГ «Мир»;

18-00 – с. Сидоряче, біля сільської ради.

ПРИЙДИ НА ЗУСТРІЧ. ВИРІШИМО РАЗОМ, ЯК НАМ ДАЛІ ЖИТИ

НА НАШІЙ СЛАВЕТНІЙ КОТЕЛЕВСЬКІЙ ЗЕМЛІ.

Народний депутат України                                                                                                                                 Юрій БУБЛИК 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.