Увага! Послуги PR-менеджера В. Пінчука!

26 вересня 2013, 06:37
Власник сторінки
0
145
Увага! Послуги PR-менеджера В. Пінчука!

Чутки про те, що відомий філантроп та зять Кучми В.Пінчук зробив ставку на В.Кличка на майбутні президентські вибори ходять вже давно.

Та, як говорять, нема диму без вогню: ось нещодавно Пінчук вирішив використати свої медіа ресурси задля масштабного піару відомого спортсмена та його політичної сили «УДАР».

Але хлопці-олігархи такого рівня вміють робити справи так, щоб комаха носу не підточила.

Тому, кучмівський учень вирішив завуальовано провести рекламну кампанію партії «УДАР» під приводом поширення на своєму телеканалі «СТБ» яскравих роликів щодо боксерського поєдинку Володимира Кличка з Олександром Повєткіним, що відбудеться 5 жовтня п.р.

Ось хлопці задумали в спортивну рекламу закласти політичну ізюминку та привернути увагу українців до своїх пустих лозунгів.

Але ж ми розуміємо, що борги треба вертати, тому В.Кличку прийдеться знов таки лобіювати у майбутньому олігархічні інтереси.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.