Андрієвського необхідно виключити з фракції (реліз від нашого осередку)

20 вересня 2013, 14:38
Власник сторінки
народний депутат "БЮТ-Батькивщина"
0
192
Андрієвського необхідно  виключити  з фракції  (реліз від нашого осередку)

За голосування за закон про містобудівну діяльність

 Бюро Київської міської партійної організації «ВО «Батьківщина» прийняло рішення звернутися до керівника фракції ВО «Батьківщина» Арсенія Яценюка  з проханням розглянути на черговому  засіданні фракції питання про виключення народного депутата Дмитра Андрієвського із членів фракції.

 Як повідомили у столичному осередку партії, поштовхом для такого рішення стало голосування народного депутата Дмитра Андрієвського 19 вересня цого року  за проект Закону України "Про внесення змін до розділу V "Прикінцеві положення" Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" щодо зупинення дії заборони на відведення земельних ділянок" (№2363-1).

 «Опозиція голосувала проти прийняття вказаного закону, який, надасть можливість забудовникам порушувати інтереси киян та хаотично забудовувати і тим самим спотворювати вигляд столиці України – міста Києва. Адже з Закону, на вимогу Президента, була вилучена поправка щодо обов'язкового плану зонування в Києві,  яка перешкоджала хаотичній  забудові центра столиці – повідомили у парторганізації.- В той же час, Андрієвський підтримав пропозиції В.Януковича та разом із провладною більшістю проголосував за прийняття ганебного законопроекту, тим самим грубо порушивши фракційну дисципліну».

 У міській організації пов’язують дане голосування зі зрадою виборців, зокрема, киян, які висловили свою підтримку Д.Андрієвському  на парламентських  виборах 2012року.  

 «Вчинок Дмитра Андрієського кидає тінь на імідж партії та може призвести до зниження рейтингу довіри громадян до нашої політичної сили.Саме тому ми пропонуємо  визнати його  голосування таким, що порушує фракційну дисципліну» - заявили у Київській «Батьківщині».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.