Протистояння з владою є початком справжнього визвольного руху

20 травня 2013, 11:39
Власник сторінки
народний депутат "БЮТ-Батькивщина"
0
150
Протистояння з владою є початком справжнього визвольного руху

Я хочу щиро подякувати всім, хто суботнього дня приєднався до опозиційного маршу - протесту «Вставай, Україно!» - і засвідчив власну рішучість та послідовність у боротьбі з антидемократичним режимом

Дорогі друзі!

 Я хочу щиро подякувати всім, хто суботнього дня приєднався до опозиційного маршу - протесту «Вставай, Україно!» - і засвідчив власну рішучість та послідовність у боротьбі з антидемократичним  режимом Януковича!

Кияни завжди вирізнялись своєю жорсткою позицією до влади загарбників та окупантів. Ви - наші прихильники та соратники, справжні активісти, друзі! Ми всі разом відчуваємо необхідність стійко опиратись діючому режимові, боротись з диктатурою та репресіями, з беззаконням, яке поширюється Україною. Ми розуміємо, що наша громадянська позиція має бути принциповою та незламною: не декілька сімей олігархів, а український народ має бути господарем держави! І ми знаємо, що потужною зброєю у цій боротьбі є наша єдність та воля до перемоги!

Я з упевненістю можу сказати, що сьогоднішнє протистояння з владою є початком справжнього визвольного руху, який потужною хвилею , нарешті, змете всіх поплічників диктаторського режиму. Тільки тоді у нашої держави з’явиться шанс на майбутнє – демократичне, прогресивне, щасливе!

Акція «Вставай, Україно!» у Києві – це наголос на необхідності спільно відстоювати свої права, це  - готовність об’єднаним наступом протидіяти владним фальсифікаціям та провокаціям. Київська «Батьківщина» разом з вами, шановні кияни, за вашої віри та підтримки, й надалі буде докладати всіх зусиль, щоб визволення України розпочалось саме з Києва.

Боротись за наше майбутнє – справа всіх і кожного! Тож щиро сподіваюсь на вашу активну співучасть у нашій загальній боротьбі!

  З повагою, Юрій Одарченко,

Голова КМПО ВО «Батьківщина»

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.