Шановні співвітчизники! З Днем незалежності!

23 серпня 2013, 17:05
Власник сторінки
Народний депутат України
0
262

Прийміть мої щирі вітання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня незалежності України!

Цей знаменний день демократії й громадської злагоди нашого народу став поворотною віхою в історії розвитку Української держави – могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту в нашому спільному домі.

Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України як демократичної, правової, економічно міцної, соціальної, знаної та впливової серед світової спільноти держави.

У цей святковий день зичу вам і вашій родині міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Зі святом вас!

Народний депутат України Геннадій Ткачук

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: народ,демократія,держава,день незалежності,Ткачук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.