Блог-роздуми

07 серпня 2013, 18:51
Власник сторінки
коммерческий работник
0
25672

про принців на білих лімузинах.... справжніх і вдаваних

В найбільш радикально негативно налаштованих українських засобах масової інформації є славна традиція робити алюзії щодо мсьє В.Януковича (сеньйора), мовляв в того вже не президентські, а якісь королівські біхевіористичні  замашки. Під такими розуміється де-факто бажання цього "героя наших часів" до ідеалізації власної особистості, його вчинків, його імені (бренду). 

Я погано ставлюсь до монархій, але добре ставлюсь до монархів ) В наш час в Європі бути монархом - це значно більше обмежень, ніж можливостей. Тому я не згоден з терміном "королівські амбіції", по факту вони якісь ханські... щось з азійської культури... певна модель влади, яку збудувала Північна Корея. А сутність цієї моделі полягає в тому, що досить важко з подібного матеріалу, як мсьє Янукович збудувати авторитета, а звеличити його необхідно за задумом... тому рішення цієї задачки знаходиться в приниженні "підлеглих". Що, я впевнений, в нашій країні і відбувається.

Для того, щоб продемонструвати наскільки прізвище "Янукович", а рівно як і його колег по конц... тобто соц. табору - я хотів би Вам показати один репортаж, який зображає пару днів з життя монарху. Справжнього. І його сім"ї.

І це буде не ЇЇ Величність Великої Британії (бо скажуть, що занадто пуританську країну обрав) і не її колега з Нідерландів (бо занадто вільних поглядів країна), це буде принц гламурного Монако, де понти, здавалось би, мали б сягати небес і навіть ще вище...



Сюжет представлено мовою цієї країни, але по-перше, сама картинка досить гарна, а по-друге, на мій погляд, і слова там зайві. Важливо бачити як людина себе поводить, як одягається, як спілкується і т.д.
...і.... головне, як виглядає країна, якою він керує, як виглядають його підлеглі і як вони до нього ставляться.
Цікаві Ваші думки 





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.