Ці загадкові-загадкові росіяни

12 серпня 2013, 14:16
Власник сторінки
коммерческий работник
0
694

Oh; those russians

Ні, я не про феномен "культурного шоку", що зараз спостерігається в усіх регіонах України у зв"язку з сезонним напливом висококультурних осіб з братньої нам країни. Хоча дуже хочеться на цю тему секспріме )

Але мені сподобався тренд на Коррі, коли заходиш до чергового нещастячка, що пише про "важку долю України" і на це, як ми вже з вами вияснили, витрачає свою сексуальну енергію... а на цьому блозі є тільки такі самі нещастячка, які коротко "по суті" щось підспівують...

Дискусія виглядає дуже смішно:

Росіянчик 1
"В Україні все погано"

Росіянчик 2
Ага

Росіянчик 3

Точно так

Росіянчик 4
Я згоден


) І раніше ці фрікції виглядали як збочення, а тепер, коли їх всі ігнорять, навіть останній МакАртур, все це дійство виглядає просто... Хочеться цим нещастячкам чимось допомогти, хочаб чимось... 

О, давайте порадимось як ми їм можемо допомогти? Тільки пропонувати лише ті варіанти, які не нашкодять їх здоровью, а навпаки спонукатимуть їх спрямувати потоки своєї сексуальної енергії в більш традиційному руслі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.