Д. Снєгирьов звернувся з листом до керівників силових структур щодо можливих про

11 липня 2013, 16:29
Власник сторінки
історик, юрист
0
187
Д. Снєгирьов звернувся з листом до керівників силових структур щодо можливих про

У зв"язку з тим, що до керівництва ГІ " Права Справа" звернулися громадяни, віруючі Української Православної Церкви ( КП), з інформацією і занепокоєнням про проведення певними організаціями політичних

Д. Снєгирьов звернувся з листом до керівників силових структур щодо можливих провокацій під час візиту Патріарха ФІларета

 Співголова ГІ" Права Справа" Дмитро Снєгирьов звернувся з відкритим листом до Голови СБУ та міністра МВС з відкритим листом, у якому йдеться про наступне: 

 " У зв"язку з тим, що до керівництва ГІ " Права Справа" звернулися громадяни, віруючі Української Православної Церкви ( КП), з інформацією і занепокоєнням про проведення певними організаціями політичних акцій, пов"язаних з відзначенням річниці колишнього російського царя Миколи Другого , а саме: 17, 19 та 20 липня цього року.

 Під час проведення цих акцій нібито планується увірватися у Свято-Троїцький храм УПЦ(КП) , який розташований за адресою:м.Луганськ, вул.Короленка, 92 та блокувати доступ священослужителів до храму і навіть зірвати зустріч Святійшого патріарха Філарета та прибулих до області архієреїв з інших держав та областей, які прибудуть на освячення Свято-Троїцького Храму 19-20 липня , в рамках заходів по відзначенню державного свята 1025 річчя Хрещення Русі.

 Прошу Вас провести заходи відповідно з чинним законодавством України щоби не допустити протизаконних дій проти віруючих та Предстоятеля Української Православної Церкви Київського Патріархата Філарета"

 Коментуючи своє звернення до керівників силових структур Д.Снєгирьов підкреслив наступне:

"Можливі провокації проросійських сил мають на меті зірвати зустріч Святійшого Патріарха Філарета та освячення Свято -Троїцького Храму УПЦ (КП).Ці дії можуть мати негативний резонанс серед вірних УПЦ (КП) та світової православної спільноти, що може негативно відбитися на міжнародному престижі України. ГІ" Права Справа" докладе максимум зусиль щоби зустріч з Патріархом Філаретом та освячення Храму відбулися згідно запланованого графіку." 

 Прес-служба ГІ " Права Справа"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.