Іноземні інветсиції

22 червня 2013, 09:17
Власник сторінки
коммерческий работник
0
282

про корпоративну культуру і рецепти виживання

Спостерігаючи за бізнес-середовищем, дійшов висновку, що в Україні зараз з іноземних інвесторів ще якось виживають проекти, що з американським і німецьким корінням. Чи я помиляюсь? Нє, я не маю на увазі якісь специфічні галузі, я кажу про загальний тренд. І звісно я свідомо закриваю очі на основних інвесторів української економіки де-юре: Кіпр і  і Британські віргінські острови. Я кажу про справжній бізнес, бізнес з історією становлення, розвитку, з портретом старого смішного дядьки з бородою (очевидно засновника компанії, який винайшов як можна, скажімо, упаковувати м"ясний фарш, щоб він зберігав свіжість на дві доби довше, ніж зазвичай) в кабінеті президента компанії

Чи хоче хтось поділитися своїм досвідом функціонування іноземних компаній в Україні? Які проблеми їм доводилось вирішувати, яких висот досягли? І в чому власне секрет відносного успіху американського і німецького бізнесу взагалі і в Україні зокрема? Цікава Ваша думка.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.