Міліція на підтанцьовці у гопників — це ганьба для країни!

23 травня 2013, 07:27
Власник сторінки
0
226

Міністр внутрішніх справ Захарченко у своєму звіті у ВРУ звинуватив опозицію в організації заворушень 18 травня у Києві.

У тому числі, фактично заявив, що напад на журналістів здійснили люди, найняті опозицією.

Події 18 травня і звіт Захарченка у Верховній Раді – це безпрецедентне приниження правоохоронних органів та приниження кожного міліціонера. З часів відновлення незалежності держави  МВС неодноразово пробували використовувати у політичних іграх, але ще ніколи ця роль не була настільки ганебною і принизливою.

Підполковник міліції, який кермує броньованою машиною з морквиною і блазнями-кролями на борту, міліціонери, які не втручаються у той час, як наймані боксери б’ють протестувальників, міністр внутрішніх справ, який звинувачує опозицію - це вже занадто.

Складається враження, що і МВС, і Партія регіонів забули, що майже у кожного під рукою є засоби відео і фотозйомки. І будь-яку брехню легко спростувати. Особливо, якщо людей б’ють під прицілом камер. Так, коли у грудні 2010 року депутати від Партії регіонів по-звірячому побили представників опозиції, то «диригент» Чечетов доводив, що ніякої бійки у ВРУ не було, і "БЮТівці самі билися головою".

Тепер же, у випадку подій 18 травня, є фото і відео, які підтверджують, що група спортсменів, які били демонстрантів, перебували у таборі «антифашистів» та кричали антиукраїнські гасла. Але Партія Регіонів хоче чорне назвати білим, мовляв, бойовиків на мітинг звозила опозиція.

Ситуація зі «спортсменами-антифашистами» свідчить про те, що Партія регіонів мала «лавку запасних». 

«Бойовий загін» Партії регіонів сформований з людей, які «засвітилися» не лише у блокуванні виборчих комісій, а й у терорі вчительки Москаленко. Саме «антифашисти» Партії регіонів намагалися виселити з дому вчительку та її маму, саме вони руйнували їх житло та знищували майно.  

Партія «УДАР» звертається до уряду Азарова з вимогою підготувати подання на звільнення міністра Захарченка з займаної посади, а до президента Януковича – негайно звільнити міністра.

Міліція на підтанцьовці у гопників — це ганьба для країни.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР Віталія Кличка,Партія регіонів,журналісти,Ткачук,режим Януковича-Азарова,мітинг опозиції,Міністр внутрішніх справ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.