Країна у нас одна, і ми нікому не дозволимо її зруйнувати

21 травня 2013, 12:22
Власник сторінки
Народний депутат України
0
229

Судячи з того, скільки людей приходили на мітинги в різних містах, акція «Вставай, Україно!» - не була даремною.

Нашою метою було “розбудити людей”,  спонукати їх до того, щоб вони висловлювали свою громадянську позицію та переконати, що від них багато чого залежить.

Технологія влади з розпорошенням уваги народу – проведення так званого «антифашистського маршу», не принесла очікуваного результату. На жаль, влада так нічому і не навчилась. Провокації, перекриття вулиць, перешкоджання людям, які з різних міст їхали на акцію, насильство – це той арсенал, який дає зворотній ефект. Люди все одно взяли участь в акції «Вставай, Україно!». Це продемонструвало те, що українці не бажають бути бездумним знаряддям в чужих руках.

Про остаточні результати всеукраїнської акції «Вставай, Україно!» можна буде говорити лише тоді, коли нинішня влада піде у відставку.

Акція ще не завершена, і ми над цим працюємо. Ми продемонстрували, що три опозиційні сили разом борються з цією владою і боротьба наша продовжується. Ми ухвалили декларацію про спільні дії на президентських виборах. Це лише перший документ, який фіксує головне: принцип непоборення і об’єднання сил опозиції. Згодом ми вийдемо на такий формат, зокрема і участі в виборах, який дозволить подолати режим Януковича. Ми задекларували, що опозиція підтримає єдиного опозиційного кандидата (в другому турі, а якщо будуть однотурові вибори,- то в першому).

Ми продовжуємо спілкуватися з людьми, роз’яснюємо свою позицію. Ми будемо працювати на місцях – руйнувати опори режиму Януковича, хапати за руки корупціонерів та доводити їх до відставки.

Ми не дамо ухвалити закони, які суперечать національним інтересам чи мають корупційну складову. Ми будемо переконувати депутатів голосувати за рішення, які потрібні країні – антикорупційні закони, закони для покращення ділового клімату та для справедливої соціальної політики.

Країна у нас одна, і ми нікому не дозволимо її зруйнувати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР Віталія Кличка,мітинг,Ткачук,режим Януковича-Азарова,акція «Вставай,Україно!»
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.