Активісти «Молодих регіонів» не мають жодного відношення до побиття журналістів

20 травня 2013, 12:28
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
207

Деякі ЗМІ повідомили про можливу причетність «Молодих регіонів» та особисто Василя Бойко до нападу на журналістів через його схожість на перший погляд з учасником подій

«Активісти «Молодих регіонів», у тому числі голова Білоцерківської молодіжної організації «Молоді регіони» Василь Бойко не мають жодного відношення до побиття журналістки «5 каналу» Ольги Снісарчук та фотографа Влада Соделя у суботу, 18 травня 2013 року»,- заявив Голова «Молодих регіонів», народний депутат України Андрій Пінчук.

  Деякі ЗМІ повідомили про можливу причетність «Молодих регіонів» та особисто Василя Бойко до нападу на журналістів через схожість на перший погляд учасника подій на Михайлівській площі з Василем Бойко, що набуло широкого резонансу у суспільстві та засобах масової інформації.

 «Ми провели внутрішнє розслідування. І я хочу заявити, що 18 травня Василя Бойка взагалі не було в Києві, він увесь день провів у місті Біла Церква, на зустрічах. В жодній масовій акцій, 18 травня 2013 року, голова Білоцерківської міської організації "Молодих регіонів" Василь Бойко відношення не має»,Дуже прикро, коли людину безпідставно звинувачують у вчиненні злочину тільки через його схожість на фото.  - підкреслює Андрій Пінчук. 

«Переконаний, що незважаючи на політичну приналежність, особи, які винні  у нападі на журналістку «5 каналу» Ольгу Снісарчук та фотографа Влада Соделя у суботу, 18 травня 2013 року, повинні бути знайдені та понести відповідальність згідно чинного законодавства України», - зазначив Голова «Молодих регіонів», народний депутат України Андрій Пінчук.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.