Свобода слова на вибір

17 червня 2013, 06:54
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
198

Який цікавий розвиток подій! Хлопець, якого Мустафа Найем зачислив до «Молодих регіонів» виявляється аж ніяк не з нашої організації та й ще не соромлячись працює на мітингах опозиції у якості охоронця

Який цікавий розвиток подій! Хлопець, якого Мустафа Найем зачислив до «Молодих регіонів» виявляється аж ніяк не з нашої організації та й ще не соромлячись працює на мітингах опозиції у якості охоронця! Овва як!

Я особисто бився майже 2 тижні – мені доводилося відтирати бруд, який потоком виливався на Партію Регіонів і «Молоді регіони». Я аргументував і доводив - Василь Бойко, голова Білоцерківської районної організації не має жодного відношення до мітингів та безладів. Його цькували з усіх боків. Ми ходили з ним по інтерв’ю та телеканалах та доводили, що він непричетний до будь-яких протиправних дій.. З горем пополам, але ми змусили недобросовісних журналістів вибачитись. Нардеп, пан Москаль, ніби дорослий чоловік, з досвідом роботи в парламенті опускався до рівня базарної баби і звинувачував нас чи не в усіх смертних гріхах. Я пам’ятаю пристрасті в ефірі 5-го каналу: не маючи жодних фактів він кричав, що усі тут бандюки і лише опозиція тут у «білому сарафані»

Що ж виходить тепер? Чоловік, якого помилково прийняли за представника «Молодих регіонів», виходить охороняв з’їзд Батьківщини. І це підтверджено фотографіями. Тепер все стало на свої місця. Я не знаю, який з нього охоронець, але можу сказати:  це людина вимуштрована на опозиційну «заказуху».

Але дивує і обурює мене інше. Новину про те, що цей хлопець нібито з «Молодих регіонів» поширили майже всі видання впродовж 3-х годин. Яка цікава швидкість! – бо звісно, багатьом журналістам плюнути в бік влади – свята справа! Чому ж ніхто так жваво не реагує на те, що цей хлопчина – відданий боєць опозиційних сил? Де ж ви, борці за правду та справедливість? Щось я не бачу такої активності в поширенні правдивої інформації? Чи тепер вже не так цікаво? Або демократія та свобода слова працює лише в один бік – проти влади?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.