Ніжинського мера М. Приходька відпустили з СІЗО й він вже дома

03 травня 2013, 15:52
Власник сторінки
Депутат Ніжинської міської ради
0
225

М. Приходько оскаржить вирок й повернеться на посаду мера м. Ніжина.

30 квітня 2013 року мера м. Ніжина відпустили з Чернігівського СІЗО, до якого його було увязнено незаконно. Вихід з СІЗО М. Приходька стало можливим завдяки тому, що Вищий спеціалізований суд по кримінальним справим прийняв касаційну скаргу від М. Приходька, відкрив провадження за цією касаційною скаргою, призупинив дію та виконання вироку Новозаводського районного суда м. Чернігова.

Згідно Кримінального процесуального кодексу України в разі відкриття провадження за касаційною скаргою, виконання вироку призупиняється до остаточного розгляду цієї справи в останній судовій інстанції тобто у Вищому спеціалізованому суді по кримінальним справам.

Також відповідно до Кримінального процесуального кодексу України касаційна судова інстанція повинна розглянути справу напротязі 15 днів з моменту відкриття провадження по справі.

М. Приходько має намір йти до кінця, оскаржити вирок Новозаводського суду, довести невинуватість й повернутись на посаду міського голови, на яку він був обраний у 5 раз.

Сам М. Приходько перебуває дома, в доброму гуморі та прекрасному настрої й готується до великодніх та травневих свят.

 

Депутат Ніжинської міської ради

Багрінцев Максим

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.