Хто ще залишиться без голови?

30 квітня 2013, 11:54
Власник сторінки
Головний редактор газети, сайту "Тарасова Правда"
0
248

Хто ще залишиться без голови?

Кілька днів тому в Києві в районі Річкового вокзалу знову виявили чиюсь відрізану голову. Схоже, що це стає доброю київської традицією, кидати на щастя у Дніпро чию-небудь голову. Втім, традиція вже не тільки київська. То в Таращі голову знайшли, то в Харкові чотирьох відразу не дорахувалися, до цього в Київському РВВС міста Харкова менти людини здуру задушили, перелякалися і теж голову відрізали.

Ріднить всі ці історії звичайно ж те, що міліція у всіх цих історіях цілком успішно розслідувати нічого не може. До речі, київський любитель годувати рибу чоловічиною у річвокзалі цілком може виявитисяманьячиною-серійником. Тому справі розголосу і не надається, тільки фото голови в АРМОР виклали, раптом хто згадає. Але мова в принципі про голови, в основному, суддівські. Ми отримали від нашого кримського кореспондента повідомлення про те, що часто голови суддям відрізають вельми не дарма.

Отже, 11.04.2013 р. суддя-доповідач судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду АР Крим Куртлушаев І.Д. провів апеляційні скарги, засуджених вироком у кримінальній справі № 12011004010072: відомого севастопольського бандита, чотири рази судимого Щеголькова В., він же «Арієць» та членів його ментовскої банди з числа колишніх посадових осіб СІЗО м. Сімферополя: Марченко А.В ., Небрат В.В., Ушакова А.В.

Ухвалою колегії суддів з ініціативи судді Куртлушаева вирок скасовано, а матеріали справи направлені на ДС.

У відповідність з вимогами нового КПК, засуджені менти відразу виходять на «підписку про невиїзд», по суті, свободу, а там, з 26.02.2014 р., І «Арієць» до них підтягнеться.

І, знову: вимагання, грабежі ... вбивства і т.д.

Суддя Ісмаїл Куртлушаев вимагав за вирішення «питання» - 500.000 $ США. Найактивнішу участь у «вирішенні питання», як завжди брав все той же ... Лунін С.В., вигнаний у жовтні 2011р. з посади голови Апеляційного суду АР Крим.

Вигнати-то негідника вигнали, але отриманий від «Мели» (Мельника А.Й. лідер ОЗУ Криму) готівкою 1.000.000 $ США для оплати (через одного в ЗСУ Волкова А.) за призначення 29.05.2009 р. головою Апеляційного суду АР Крим, повернути останньому («відпрацювати») не встиг. Ось і довелося Луніну «підтягувати» свого колишнього підлеглого Куртлушаева для відпрацювання «Меле». «Віддачу» за скасування вироку «арійцю» і його ментам-подільникам «Меле» віддав Аронов, до речі, він же ж бігав і переживав за свого колегу «арійця» ще в суді першої інстанції (Залізничний суд м. Сімферополя).

Довідка по Щеголькову В.В.:

Щегольков Володимир Володимирович, 20.06.1981 р.н., неодноразово судимий:

- 14.12.2000 р. вироком Гагарінського районного суду м. Севастополя за ч. 2 ст. 141, ч. 2 ст. 140 та ст. 42 КК України (в редакції Кодексу 1960р.) До 3 років п/в з конфіскацією ½ його особистого майна;

- 08.04.2003 р. вироком Керченського міського суду за ст. 391, ст. 71 КК України (в редакції Кодексу 2001р.) До 1 року 4 місяців п/в. Звільнений 08.07.2004г. по відбування терміну покарання;

- 14.10.2008 р. вироком Ленінського районного суду м. Севастополя до 3 років 6 місяців п/в;

- 28.07.2010 р. вироком Ленінського районного суду м. Севастополя за ч. 3 ст. 187, ч. 5 ст. 185, ч.1 ст. 263 і ч.ч. 1,4 ст. 70 КК України до 9 років п/в.

"Арієць" відомий в тому числі і тим, що перебуваючи під так званою "вартою" у СІЗО Сімферополя більше 7 років, він налагодив систему виїзду у вечірній час до міста в ресторани для зустрічі з блатними у супроводі керівних посадових осіб СІЗО. Всього зафіксовано 27 таких виїздів. За кожен виїзд "Арієць" платив адміністрації СІЗО 7 тисяч гривень. По СІЗО він ходив як по Хрещатику, заходив в будь-яку з камер, бив заарештованих, вимагав з них гроші. Приміром, з арештантів типу Файнгольда вимагались десятки тисяч доларів. Не виходячи з СІЗО купував для адміністрації водні мотоцикли вартістю понад 10 тисяч доларів.

В даний час ще один корєш Луніна С., котрий значиться головою ... Вищої кваліфікаційної комісії суддів України і є суддею Верховного Суду України - Самсін Ігор Леонович докладає всіх зусиль. Для відновлення Луніна С. на посаді судді «якогось апеляційного суду України»

3 місяці тому в планах братви фігурував Апеляційний суд Чернівецької області. В даний час предметом пильної уваги є Апеляційний суд Миколаївської області.

А, там - знову: сонячний Крим, Мельник, Аронов і ... бабки, бабки, бабки...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.