Шановні громадяни України! Мені огидно, а Вам?

30 квітня 2013, 11:57
Власник сторінки
Головний редактор газети, сайту "Тарасова Правда"
0
239

Шановні громадяни України! Мені огидно, а Вам?

ВАМ не огидно жити в цій країні з такою владою?Особисто мені огидно. Гидко від того, що життя в «Цій країні", стала настільки нестерпно брудною, цинічною і жебрацької, що ти просто заздриш тим, хто знайшов у собі силу й волю вибратися з цього злодійського краю, з цієї зони свавілля і насильства над правами і свободами простої людини.

Мені огидно бачити ці синюшні пики на екранах телевізора, слухати їх підлі і лицемірні заклики з черговою агітбрехнею про наше щасливе майбутнє!

Мені огидно від будь-якого депутатського складу Верховної Ради, який не здатен захистити національні інтереси, забезпечити єдність, стабільність і процвітання країни. Сотні мільйонерів дісталися до влади. Ви думаєте, вони будуть думати про народ, і захищати Вас? Глибоко помиляєтеся. Адже не секрет, що саме вони насильно і підло знищили колись велику країну. Розбіглися по крайніх хатах, обнесли їх парканом і почали тихенько підкрадати на сусідських городах. Потім насильно обікрали свій же народ під виглядом "прихватизації" та грошової інфляції. Україні до цих пір потрібен повноважний і ефективний парламент, ефективний уряд, який буде дбати про свій народ, а не про свої кумів і коханок.

Мені огидно слухати заклики колишніх «майданутих» глашатаїв про будівництво обкуреної Європи в центрі якогось села, і будівництва зразкового європейського сартиру в кожному маєтку Президента для «любих друзів»!

Мені огидно, коли до влади приходять людці, яким однаково підходять ролі зрадника і рятівника. Які ведуть себе як заплічні повії з Окружної. Які заради кар'єри і місця біля корита готові на все. Треба їм врятувати своєю присутністю по наших містах акцію “Україно Вставай!” - будь ласка! Потрібно зрадити тих же вчорашніх союзників - немає проблем! Необхідно втопити в лайні власний імідж політика зарадимерського крісла - так заради Бога!

Мені огидно слухати і дивитися, що відбувається під куполом цирку т.зв. Верховної Ради! З боку парламент нагадує тюремну зону. «У Зоні немає хороших, немає поганих, всі свої», - пояснив один видний і досвідчений депутат. Йому видніше. Слідуючи цим поняттям, можна, допустимо, блокувати трибуну, влаштовувати цапині майдани - це «общак», але зате не можна шкодити своїм, нехай навіть опонентам, це - «крисятництво».

Мені огидно від політичних торгашів-спекулянтів, які торгувалися, торгувалися і доторгувалися до ролі статевої ганчірки біля входу до парламенту і в Україну. Нова опозиція нині плювати хотіла і на президента і на його парламентських прихвоснів. Тільки ноги з задоволенням об них витирають. І це та влада, яка б'є себе в груди і кричить про демократію.

Мені огидно, коли, прикриваючись гаслами соціального захисту і боротьби з корупцією, до владидобрались ідеологічні збоченці і зрадники народної довіри.

Мені огидно, що в моїй країні править не Закон, не народ, а «пропащий Законник»!

Мені огидно, коли мене закликають «Думати по-українськи» владу, в якій добра половина не вимовляє букву «Р», зарплату отримує в доларах США, а слово «російський» перекладає українською мовою як «москаль».

Мені огидно, коли про мене і мою сім'юбуцім-то «піклуються» ті, хто мене обікрав, принизив, образив і позбавив усіх людських прав і соціальних цивільних гарантій.

Мені огидно жити в країні, де влада, як сарана, накинулася на народну, нашу землю, наші річки і ліси. Влада, як "кровосіся”, паразитує на тілі народу України. Вона щодня риє прірву між багатством і бідністю. Вона, як чума, руйнує ауру України. Вона, як шакал, рве Україну на шматки. Вона, як бандит, зневажає закон і мораль. Вона поспішає викачати з України мільярдні прибутки в свої кишені!

Мені огидно жити в країні, де керують державою лицеміри, політичні повії, лукаві особини, майданутібомжі, хоружівські жлоби та ідеологічні збоченці; де правлять компрадори, олігархи, беспредельщики і «злодії в законі»!

Мені огидно жити в країні, де «бабло» завжди перемагає зло. Де слово «честь» оцінюється готівковим капіталом, а інтелект - здатністю піти від Закону і зрадою друзів. Де брехня приймається за правду, а правда за злочин.

Мені огидно, коли влада в особі Президента заохочує і вітає тих, хто з вовчою злістю і з піною на "скрівленних" губах поганить славну історію країни.

Мені огидно, коли «жлоби з Маріуполя і Єнакієво» беруть на себе право представляти у світі культуру і духовність нашого українського народу, коли всі, хто має істинний талант у мистецтві, науці та ін діяльності розумної людини тікають з цієї країни, продають себе іншим націям заради шматка хліба і гарантій від переслідування владою.

Мені огидно жити в країні, де править фальшивий Президент і фальшива влада. Де твій голос, твоя думка і твої переконання переслідуються ланцюговими псами-термінаторами, де відрізають голови інакомислячим і судять всіх, хто намагається сказати народу правду!

Мені огидно, коли десятки банд-формувань під прикриттям назв партій, блоків, громадських громад створюють «общаки», і, пишуть під себеКонституцію.

Мені огидно, коли міліція і прокуратура сурмлять про сенсаційне викриття чергового «злочину століття», коли щодня збільшується кількість політичних в'язнів, а істинні злочинці продовжують розгулювати на волі. Коли в результаті трагічних і навмисних судових фальсифікацій і дій купленими слідчими, суддями, прокурорами, невинних не тільки садять, а й катують до напівсмерті, доводять до самогубства і навіть засуджують до вищої міри покарання. І тільки рідкісна випадковість дає шанс на виправдання свого чесного імені невинно засудженим людям.

Мені огидно тому, що не тільки ця продажна влада, але й сильні світу цього, тримають нас, разом з нашою недолугих владою, за «лохів». Вони бачать для себе Україну як постачальницю дешевої робочої сили, дешевих постільних дівок і територію для ядерних могильників і шкідливих виробництв.

Мені огидно, коли в такої влади існують міністри, яким сходить з рукпідрроблення справ, розв'язування політичних репресій, застосування тортур, наклеп, публічні образи людей, продаж національних, народних багатств...

Мені огидно такавлада, яка перетворилася на "перевертнів" у погонах, влаштовує вбивства і переслідування журналістів, а насильство, тортури і приниження людської гідності оголосила своїм досягненням.

Мені огидно, тому, що свавілля, що панує в Україні останні роки, перетворило колись багату і самодостатню на всіх рівнях країну в повністю зубожілу і корумповану місцевість на карті світу. Адже саме ця влада принялась ділити те, що залишилось в бідних українців. Нарешті вони дійшли вже й до землі. Ріжуть її бідну на шматки, тільки кров бризкає. Скоро почнуть ділити річки і озера, повітря і небо... Принаймні, до цього висновку постійно готує нас своїми монотонними і порожніми зверненнямиПрезидент. Залишається повторити моє питання. ВАМ не огидно жити в цій країні, з такою жахливою і безсоромної владою, владою авантюристів і пройдисвітів, владою дебілів і перевертнів, владою філантропів і компрадорів?

Мені огидно те що відбувається у нас, в Україні. При цьому дикому, жлобському капіталізмі. Влада спокійно нас грабує, вбиває, роздягає і гвалтує. Нам ця влада постійно підсовує ідеологічний шлюб, вони розводять народ, як «лохів» на вокзалі наперсточники, зомбують нас оплаченими новинами. І все їм сходить з рук.

Мені огидно, тому, що ця влада пожирає сама себе. Роз'їдає як іржа. Їх розборки в парламенті нічим не відрізняються від розборок на стрілках бандитів. Чого тільки варті взаємні звинувачення в корупції,крадіжках, неохайності, тушканчестві і зраді.

Мені огидно від такої брудної влади. Скільки вони вже вилили один на одного бруду, помиїв, компромату? ... Прямо зливна влада .... залита власним лайном. В якій країні таке шоу можливо побачити?

А Вам не огидно від такої влади? Давайте разом замислимося.

Чому так огидно від нашої влади? Що сталося з владою? Яка у НАС криза? ПолітичнаЕкономічна?Духовна?

Смішно. У нас не криза. У нас просто зароджується віковий клімакс дикого капіталізму.

Це стан країни під час зухвалого пограбування і переділу народного добра. Добра, яке Українастворила працею наших батьків і матерів.

Швидше це моральна криза тих жлобів і фарисеїв, що сьогодні при владі, хоча про наявність якої моралі в цих парнокопитних можна говорити?!У них її ніколи не було і не буде!

Закон математики говорить: "Від перестановки доданків сума не змінюється!" Адже на манежі - все ті ж! Ті ж особи, ті ж прізвища, ті ж законні злодії і злодії в Законі!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.