Жінки, які розпочинають політичну кар'єру, матимуть доступ до спеціальних знань

21 квітня 2013, 17:14
Власник сторінки
0
182

На початку цього року ми спільно з Київським інститутом гендерних досліджень провели аналіз проблем, з якими стикаються жінки на шляху до своєї політичної кар’єри.

В ході цієї роботи ми також намагались визначити, що саме мотивує жінок до політичної активності та які стратегії могли би допомогти їм на цьому шляху.

В дослідженні взяли участь жінки-депутатки та представниці органів влади з шести областей України. Серед допоміжних стратегій вони називали, зокрема, й брак знань, котрі допомогли би жінкам, які лише планують працювати у  виборних органах (незалежно від віку), створити свій план дій.

Остаточні результати вже незабаром...

Проте, як відповідь на потребу в інформації, Жіночий консорціум України створив цикл навчальних фільмів «Жінки в політиці». В них політологи, політтехнологи, фахівці з риторики, переговорів, тайм-менеджменту та комунікацій розповідають про основні моменти, на які має звернути увагу жінка-політик на початку своєї кар’єри.

Жінки-депутатки діляться власним досвідом подолання труднощів, які чатують саме на жінку в політиці, і дають низку порад.

Перша частина фільмів: «З чого почати», «Імідж» та «Риторика і переговори» вже доступні он-лайн.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.