Ситуація з виходом депутатів з «Батьківщини» просто кумедна

06 квітня 2013, 13:06
Власник сторінки
Народний депутат України
0
275

Фракція «Батьківщина» втратила ще чотирьох своїх членів.

На «виїзному» засіданні парламентської більшості народні депутати Віталій Немилостивий і Роман Стаднійчук, який прийшов на місце позбавленого мандата Сергія Власенка, підтвердили свої наміри щодо виходу з лав опозиціонерів. Ще два депутати – Олег Канівець та Ігор Скосар також написали заяви на вихід з фракції.  

Це взагалі кумедна ситуація. Арсеній Яценюк та Анатолій Гриценко більше всіх говорили про чистоту своїх списків і про те, що вони персонально відповідають за кожного депутата, якого рекомендували. 

І от сюрприз - вже шість чоловік вийшли з фракції. Анатолій Гриценко дуже любить приказку – «відповідальність має персональні прізвища».  В цій ситуації дуже доречно уточнити прізвища відповідальних осіб.

Найбільше дивує факт, що до парламентської більшості подався саме той депутат, що прийшов на місце Сергія Власенка. Сергій Власенко захищає Юлію Тимошенко, і він на 100% відданий їй.

От і виходить: одні гарно говорять, а другі спокійно і без галасу роблять свою справу. Українці мудрі люди і вони розберуться -хто є хто.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,опозиція,УДАР Віталія Кличка,"Батьківщина",Ткачук,парламентська більшість
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.