Свято Спорту

06 квітня 2013, 11:24
Власник сторінки
0
189

Турнір Войтківського Й.К.

6 квітня в Ємільчиному втретє за підтримки першого секретаря Житомирського обласного комітету КПУ М.М. Тимошенка проходить міжобласний турнір з волейболу на честь повного кавалера Ордену Слави Й.К. Войтківського. В цьому році в змаганнях приймають участь команди з 4 областей – Житомирської, Вінницької, Київської та Черкаської.

О 13.00 відбулось офіційне відкриття. З вітальним словом виступив Микола Михайлович Тимошенко. Він розповів спортсменам про бойовий шлях Йосипа Карловича, наголосив на тому, що Й.К. Войтківський залишився єдиний на всю область, а в Україні таких людей залишилось 19. Потім виступив сам Йосип Карлович. Розповів про свою боротьбу з фашизмом, закликав не допустити відродження фашизму в Україні. Потім фото на пам'ять з живою легендою. І розпочалось Свято Спорту.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.