Пейзажі української демократії

17 квітня 2013, 08:46
Власник сторінки
0
145
Пейзажі української демократії

Ще раз про дороги

Останнім часом по всіх телеканалах люблять показувати картини з київських доріг -  вибоїни, ями рясно вкрили асфальт. Причину цього всього намагаються звести до одного – Києву просто необхідні вибори міського голови. Безумовно в Києві повинен бути мер,  але хто вірить, що новий мер реально змінить ситуацію на краще? Чомусь мовчать наші акули пера та екрану про те, що інших населених пунктах ситуація з дорогами ще гірша. Ось вам приклад доріг в Ємільчинському районі Житомирщини. Селяни з радістю поміняли б таку дорогу на вибиту Київську. Чи захочуть такий обмін кияни?

Справа врешті-решт не в мері, адже як їх не тасуй бюджет не наповниться, і дороги ремонтуватись не почнуть. Гроші просто необхідні на яхти, дорогі автомобілі …. Список можна продовжувати до нескінченості. Змінювати необхідно державний лад з капіталістичного на соціалістичний, щоб кошти йшли не в кишені обраним а в державний бюджет.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.