Київ сьогодні - це унікальна можливість для Януковича «почути кожного»

26 березня 2013, 12:28
Власник сторінки
народний депутат "БЮТ-Батькивщина"
0
152

Влада не забула нагадати, що «спасіння потопаючих, справа рук…» - тому кияни, хто вже відігрівся від багатогодинних заторів мають брати до рук всі наявні інструменти, та спільними зусиллями боротись

Якби «великого снігу», що днями паралізував столицю України не було, його точно варто було б вигадати!  А як ще продемонструвати киянам, українцям і всьому світу бездарність та безпорадність столичної влади у скрутні часи, коли треба думати і діяти не те що швидко, просто «автоматично»… Здається, тут вже сама природа, замкнувши столичних мешканців по заторах, домах та офісах, дала їм ще одну можливість замислитись – навіщо нам ТАКА ВЛАДА, ТАКЕ «ПОКРАЩЕНННЯ»?!

Влада –реагувала на стихію по-своєму:  вивела на вулиці курсантів військових училищ, стабільно слідкувала за  прибиранням  снігу на  Банковій та біля  КМДА, оперативно зібралась (в понеділок!) на екстрену нараду, декілька разів потішила Інтернет «московськими» фотографіями ефективної боротьби зі стихією...   Влада не забула нагадати, що «спасіння потопаючих, справа рук…» - тому кияни, хто вже відігрівся від багатогодинних заторів мають брати до рук всі наявні інструменти, та спільними зусиллями боротись з негодою. І не проблема, якщо ви, виїжджаючи з дому в березневий ранок, не взяли з собою лопати – столичні комунальники із задоволенням здадуть вам свій інвентар в оренду, за символічні 250 грн./год.

І справа не тільки в тому, що Попов своїм цинічним байдикуванням призвів до численних транспортних, продовольчих та інших колапсів. Він елементарно не виконав своїх ЗОБОВЯЗАНЬ, чітко прописаних у посадовій інструкції голови КМДА! Не справився з керуванням містом, в якому  -  надзвичайний стан. Чи не здається, що після всього він  має бути звільнений?

Київ сьогодні -  це унікальна можливість для Януковича «почути кожного»:  зараз не знайдеться жодного киянина, який би був задоволений роботою Попова та комунальних служб. Стихія – стихією, але непрофесіоналізм та пофігізм столичної влади– в наочності.

Зрозуміло, тим ентузіастам, активістам та просто свідомими громадянам, які на протязі всіх пролонгованих вихідних розчищали столичні лікарні, зупинки, двори та підходи до метро, вибачення Попова, заклики Азарова і показова суворість Януковича - не потрібні! Переконаний, що  вони точно поставлять відповідну оцінку всім київським горе -господарникам на майбутніх столичних виборах.

А поки, закликаю всіх киян, хто завдяки Попову відчув на собі «сурові будні Півночі», прийти завтра до КМДА. О 14:00  Київська «Батьківщина» проводитиме акцію протесту біля Київської міської державної адміністрації. Ми вимагатимемо  відставки О.Попова, адже Київ – це не тільки майданчик біля КМДА

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.