Так, ми збираємо киян до ВРУ!

22 березня 2013, 13:01
Власник сторінки
народний депутат "БЮТ-Батькивщина"
0
203

Маємо захистити своє право обирати місцеву владу

Вчора заявив, сьогодні повторюсь - так, ми , "Батьківщина", закликаємо киян вийти 2 квітня на 10:00 до Верховної ради України на мітинг.
Ми маємо змусити Партію регіонів проголосувати за призначення виборів у столиці на друге червня поточного року.
Інакше - окупація регіоналами Києва, "безголів'я", нелегітимність. Інакше - помста киянам по повній програмі за програш на парламентських виборах, будівництво десь на Андріївському узвозі чергового вертольотного майданчику, створення безмежної кількості маргінальних підприємств, роздача з щедрого плеча депутатів більшості Київради "внаслідок реконструкції та поліпшення" не тільки Гостинного двору та дитячих санаторіїв, а й безлічі інших ласих нерухомостей.
Щиро вірю, що кияни не стоятимуть осторонь, і прийдуть.З розумінням, що влада МАЄ, МУСИТЬ обороняти права громади та кожного персонально. Що представники влади - депутати, мер- мають бути обрані з кредитом довіри. Ні, не довіри Януковича, Азарова, Ахметова, а довіри мешканців, наприлад, будинку № 8 по вул.Марини Раскової. Як мінімум.
Щиро вірю, що  протест киян  вплине  на Партію регіонів  і вони перестануть прикриватися суддівськими рішеннями, мов фіговими листками.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.