Клоуни кремлівського цирку.

28 лютого 2013, 07:45
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
8

Невже ми нічому не навчилися, що знову здамо на поталу російським політичним клоунам та українським «нарцисам», «фарисеям» і аферистам ще й Віталія Кличка...?

      Вчора, 27 лютого,  на каналі  "Перший (міжн.)" побачив російського політичного оглядача Леонтьєва, який в «Однако» полив брудом Віталія Кличка, назвавши його політичним клоуном, ще й підсоливши пасквіль принизливим мультиком.

     Я згадав, як десять років тому, в такому дусі, цей «однаковець» випльовував «облічитєльние» набої на Віктора Ющенка, що через три роки зійшло рясними сходами і, підтримуване всім амбітним, совковим, брехливим, корисливим, проімперським, спритним (дніпропетровсько - донецьким),  вродило неабияким розчаруванням  до єдиного, обраного народом, а не мафією, президента-українця.

     Невже ми нічому не навчилися, що знову  здамо на поталу російським політичним клоунам та українським «нарцисам», «фарисеям» і аферистам ще й Віталія Кличка, народна довіра до якого невпинно зростає завдяки його розсудливим і виваженим діям? Хочеться вірити, що українці надалі  не стануть  «однакові» з кремлівськими клоунами.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.