Чому УДАР блокує Верховну Раду

22 лютого 2013, 08:21
Власник сторінки
Народний депутат України
0
239

Це питання очевидне для політиків та людей, що розуміються на складнощах політики. Прості ж люди, наші виборці дивуються: навіщо це потрібно…

Часто чую від простих людей, виборців УДАРу, мешканців Вінниччини, з якими спілкуюсь особисто: «Навіщо ви блокуєте Верховну Раду? Адже ми вас обирали, щоб ви працювали. А так, вся робота стоїть…»

І кожному, з ким спілкуюся на цю тему, розповідаю про нашу позицію. Але, хочу об мене зрозуміли усі мої земляки, виборці УДАРу, противники чинної влади.

Отже, УДАР першим сказав про те, що депутати мають голосувати особисто. Ми вперше у парламенті, наші депутати ніколи не голосували за когось чужими картками. Тому, ми маємо право підняти це питання.

Партія регіонів шалено опиралася, вони робили все, щоб голосувати чужими картками. Тому єдиним виходом, щоб уникнути незаконних голосувань – було їх не допустити. І ми з нашим лідером Віталієм Кличком заблокували трибуну.

Блокування триває вже більше півмісяця. 

І от, після здавалося б, досягнутих домовленостей і узгодження нового закону про регламент у понеділок, 18 лютого, фракція ПР передумала і ми повернулися до нових переговорів з нуля.

Чому так сталося? Все дуже просто: у них немає самостійного більшості. Без КПУ вони не можуть провести жодного рішення. У той же час, КПУ торгується з регіоналами. Так би мовити, підвищує свою капіталізацію і важливість. 

Самовисуванці не поспішають вливатися у фракцію ПР. Вони розуміють, що втратять довіру своїх виборців у опозиційно налаштованих областях, а з східних регіонів самовисуванці вже й так вступили у фракцію ПР. 

Чому вони не хочуть домовлятися, зробити все, щоб голосування було законним?

Ну може вони хочуть нас змором узяти, так як наша фракція «УДАР» самостійно проводила всі дні і ночі у парламенті у повному складі. І лише два рази до нас приєдналися по кілька депутатів від «Батьківщини» і «Свободи».

І головне, хочу щоб мої земляки мешканці Вінниці та Вінницької області, всі українці зрозуміли: блокуючи парламентську трибуну ми не байдикуємо. Це дуже важлива робота – не дати владі творити беззаконня. На фоні цього блокування, стає ясно, що всі «покращення» Азарова – брехня. Всі розповіді місцевої влади, про те, як уряд і Янукович дбають про українців стають очевидною пропагандою. 

А чи знають мої земляки, що уряд «покращуаатилів» планує підняти ціни на пальне шляхом введення акцизу на імпортне паливо, що планується підвищити тарифи для населення на комунальні послуги, що депутати від ПР внесли законопроект про підвищення орендної плати за землю, і тепер вона планується на рівні 4,5%, а нашу аграрну область це особисто стосується. Я вже не кажу про те, що вони продовжують безглузді «реформи» пенсійну, медичну…

Депутати фракції «УДАР» звертаються до всіх вас з великим проханням: не слухайте базікал з владних кабінетів, які кажуть, що ми винуватці в усіх бідах. Ясно, що в цьому винна влада. І те, що її обранці не хочуть голосувати особисто, говорить, що вони бояться взяти на себе відповідальність за усі негаразди. 

Хочу, щоб ви зрозуміли, і сприйняли це серцем і душею.

З повагою, 

народний депутат України від фракції «УДАР»

Геннадій Ткачук.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: президент,Кличко,свобода,Батьківщина,УДАР,Партія регіонів,Ткачук,блокування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.