Депутату міської ради пропонували вбити мера м. Ніжина

14 лютого 2013, 19:12
Власник сторінки
Депутат Ніжинської міської ради
0
331

31 жовтня 2012 року, в приміщенні Ніжинської міської ради на засіданні зборів депутатів Багрінцев Максим депутат цієї ради зробив офіційну заяву про те, що його шантажували й спонукали вбити мера м. Н

Депутат Ніжинської міської ради Багрінцев Максим розповів, що 21 серпня 2012 року М. Білоусенко запросив його на вечерю до свого друга, депутат Ніжинської міської ради Багрінцев Максим відмовлявся туди йти, але враховуючи, що депутат Багрінцев Максим перебував в той період у дружніх відносинах з М. Білоусенком він пішов, відбулася вечеря й після неї всі благополучно розійшлися по домівках.

Через два місяці 23 жовтня 2012 року депутат Ніжинської міської ради М. Ступак зетелефонував М. Багрінцеву й сказав: «приїдь до мене є розмова він сказав». Приїхавши депутат Ніжинської міської ради М. Ступак продемонстрував своєму колезі відео на якому депутат міської ради Багрінцев Максим записаний під час вечері. Як говорив Багрінцев Максим далі: «депутат М. Ступак висловив певні вимоги, щоб відео не потрапило в інтернет одна з яких стосувалася того, що депутат М. Ступак почав шантажувати свого колегу Багрінцева Максима, щоб той вбив мера м. Ніжина». Мотивуючи це тим, що мер м. Ніжина багатьом надоїв не дає спокійно жити деяким й, що він завадив депутату А. Походні поновитися через суд на посаду директора Комунального підприємства «Комунальний ринок». Депутат міської ради Багрінцев Максим сказав: «що він відмовляється виконати вимогу, щоб вбити мера м. Ніжина М. Приходька». Далі Багрінцев сказав: «якщо Ви хочети боротися з мером м. Ніжина, боріться законними методами, не переступаючи межу дозволеного й межу закону тому, що вбивати М. Приходька це великий гріх».

Депутат Ніжинської міської ради Багрінцев Максим звернувся до правоохоронних органів, щоб вони вчинили відповідні дії по запобіганню вчиненню данного злочину, а також в своєму депутатському зверненні депутат Багрінцев Максим зазначив, якщо щось станеться з мерам м. Ніжина М. Приходьком, то попросив вважати винними в цьому депутатів Ніжинської міської ради партії «Регіонів» М. Ступака, А. Походню, О. Багнюка та С. Пархоменка за організацію замаху на життя посадової особи у зв’язку з тим, що в них є мотив для вчинення злочину.

Олександер Розинський

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.