Наповнення бюджету м. Ніжина за 2012 рік

14 лютого 2013, 18:16
Власник сторінки
Депутат Ніжинської міської ради
0
202

Депутату Ніжинської міської ради Багрінцеву Максиму надійшла відповідь на депутатське звернення від начальника Ніжинської податкової інспекції.

Депутату Ніжинської міської ради Багрінцеву Максиму надійшла відповідь на депутатське звернення від начальника Ніжинської податкової інспекції. Депутат міської ради Багрінцев запитував, які показники наповнення бюджету м. Ніжина у Ніжинської податковій інспекції були за 2012 рік.

Начальник Ніжинської ОДПІ Сергій Осадчий відмітив, що надходження до бюджету м. Ніжина в 2012 році позитивне, як по доходах місцевого та й до державного бюджету.
Державний бюджет поповнився майже на 154,8 млн.грн., що на 5,6 млн грн. більше 2011 року. Найбільші темпи росту надходжень забезпечено по податку на додану вартість, питома вага якого складає 68 % в структурі надходжень державного бюджету: мобілізовано майже 36 млн.грн., що більше ніж у 2011році на 5,8 млн.грн.

До місцевого бюджету мобілізовано 52,4 млн.грн. податків та зборів, що на 29,9 млн.грн. більше ніж у 2011 році. Основний бюджетоформуючий платіж до місцевого бюджету - податок на доходи фізичних осіб: надійшло більше 15 млн.грн., що більше минулорічних надходжень на 9,3 млн.грн.

Олександр Розинський

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.