Захисники бидла

10 лютого 2013, 13:20
Власник сторінки
0
357
Захисники бидла

Тепер можна перерізати хоч тисячі людей, а потім сказати, що їх посадили незаконно і це політичні переслідування. І майже всі повірять!

Цікава в нас країна. От любить наш народ мерзоту всяку захищати і все. А для політиків і ЗМІ то ідеальна нагода пропіаритись і показати свою «білість і пухнастіть», турботу про народ. Якщо пригадати основне: скінхеда Чайку захищали за невдалу бійку через дівчину; шльондру О.Макар всі боготворили; з Тимошенко зробили святу попри те, що вона робила все, щоб її посадили; нібито не винних Павличенків, один з яких теж скінхед… Ну і безліч неонацистських бандюків з СНА, яких нібито позбувається режим. А те, що вони всі справді вчиняли злочинні дії не важливо – у нас авторитарний режим. Тепер модно цим прикриватись і можна перерізати хоч тисячі людей, а потім сказати, що їх посадили незаконно і це політичні переслідування. І майже всі повірять!

Але то таке – вихідців з народу люблять. А от захист «опозицією» політичної підстилки П.Балоги виглядає абсурдно. Тільки дуже далекі від політичних реалій люди можуть повірити, що ця особа є опозиціонером. Та й його перемога на виборах була дуже сумнівною і до останнього знаходилась під питанням. Брат витягнув його на люди за пів року до виборів як тепер своїх сина і дружину на довибори у облраду. Сімейна звичка купувати народ хоч і має успіх на Закарпатті, але її перейняли і регіонали, а одне й те ж прізвище по цілій області вже не на жарт набридло. Та й позов подав Ю.Кармазін, екс-депутат від фракції НУНС, який був чи не найактивнішим депутатом останніх років та має досвід роботи прокурором, суддею, у комітеті з питань правосуддя. Сумніватись у його чесності нема підстав. Але бездарні популісти з «опозиційних» Батьківщини та УДАРу захищають члена фракції ПР П.Балогу.

З психологічної точки зору людина завжди захищає того, до кого має симпатію, в кому бачить трохи себе. Отож, захищаючи вищезгаданих осіб, багато українців показали, що й самі займаються таким чи схвалюють їх спосіб життя. Тобто, биття інших за підтримку іншого футбольного клубу чи задля розваги, хуліганство, продавання свого тіла за гроші, корупція та пошук вигоди всюди для нашого народу є тим, що варто захищати. І байдуже, що чи не щодня знайдуться більш достойні люди, яким потрібна допомога. Вони нікому не потрібні, бо «не свої», не такі як ті, хто біжить захищати чергових пригнічених.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Балога,народ,чайка,опозиція,УДАР,Оксана Макар,Павличенко,Партія регіонів,депутати,бидло,змі,ВО Батьківщина,захист,режим Януковича-Азарова,популізм,Закарпаття,Кармазін,СНА,скінхеди
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.