Андрій Мельничук: Київ став лідером, у рейтингу з найгіршими дорогами України.

06 лютого 2013, 11:46
Власник сторінки
0
193

Цієї зими мало не кожен третій киянин, власник машини, має справу з СТО або шиномонтажем. На київські СТО щодня приїжджає по 5-6 автомобілів, які стали жертвами ям і вибоїн.

А тому таке питання, як величезні ями на дорогах є найбільш обговорюваних тем серед киян. Такі ями зазвичай з'являються навесні після танення снігу, і для українців це вже не є такою несподіванкою . Але, вже на початку січня, ями утворилися майже скрізь, причому такої величини, що у авто відпадають диски і пробиваються шини.

У незвично ранню появу ям комунальники звинувачують часті перепади температури, коли вночі мороз, а вдень тепло, що було під час цих новорічних свят. Однак головним чинником називають зношеність доріг через старість. Тобто далі, без капремонтів, буде тільки гірше. Зараз же, як стверджують комунальники, вони займаються лише дійсно аварійними ділянками. Але поки що, це мало помітно.

Дороги в Києві ремонтуватимуть лише навесні. На даний момент капітальним ремонтом доріг у столиці ніхто займатися не буде через низькі температури.

У свою чергу, міська влада стверджує, що на це знадобиться кілька сотень мільйонів гривень. Та столичні водії, мало вірять у те, що це допоможе. Адже, як відомо, державна фінансова інспекція, структура, яка повинна перевіряти законність держзакупівель у тому числі в автодорожньому комплексі, звинувачується в своїй бездіяльності. Як виявляється, самостійно перевірки інспекція не ініціюють і проводять їх виключно на вимогу правоохоронних органів. Тож куди підуть гроші насправді, залишиться під питанням.

« Обіцяне покращення, як виявляються буде, але не для всіх українців. Єдиними дорогами в хорошому стані, є в Межигір’ї та у Кончі – Заспі, де асфальт завжди рівний і без вибоїн. Тож напевно зима не доходить до цих районів. Перш ніж все списувати на складні погодні умови, владі потрібно було б чесно відповісти на що йдуть кошти, які виділяться на ремонт доріг. В свою чергу, Київська міська організація вже звертається із запитами та зверненнями до тих інстанцій, які повинні займитися такими проблемами. А тим часом Київ і надолі буде лідирувати, як місто з найгіршими дорогами України» - заявив голова КМО Партії Андрій Мельничук.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.