СУМНА КАЗОЧКА ПРО БАЛУВАНОГО ХЛОПЧИКА ЧИКІНА БРИКІНА

05 січня 2013, 09:42
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
327

КАЗОЧКА СУМНА,АЛЕ Я ДУЖЕ ХОЧУ ЩОБ НАШІ ДІТКИ БУЛИ ПОВНОЮ ПРОТИЛЕЖНІСТЮ ЧИКІНА БРИКІНА


КАЗКА ПРО БАЛУВАНОГО ХЛОПЧИКА ЧИКІНА БРИКІНА
Жив-був хлопчик Ніколя.І тато з мамою його занадто любили та балували. Одягали та взували,бо йому було ліньки. І навіть на руках носили в туалет.
На таксі та на саночках вони відвозили його в садочок. І заносили його на руках до слухняних діточок. А він дорогою все чикався та брикався,доки Ніколю хлопчики та дівчатка не перейменували на Чикіна Брикіна….І згодом перестали зовсім з ним дружити,бо він не ділився своїми іграшками та цукерками з друзями. І тому Чикін Брикін перестав ходити в садочок.
А скоро припинив і зовсім ходити по кімнаті,доки в квартирі були батьки,яких він як і раніше заставляв носити його по квартирі,допоки у них спинки не поламались і вони,бідненькі, стали каліками.А згодом і зовсім загинули. Бо Чикін Брикін так балувався та стрибав у квартирі,що згодом підлога провалилася.І батьки впали прямо в рота людожеру,якому тільки й лишилося,що їх проковтнути. І заплакати,бо тато і мама були дуже добрі та лагідні сусіди. І він їх по своєму,людожерському, дуже цінував.
А Чикін без батьків зовсім облінився і навіть в туалет перестав ходити,пісяючи та какаючи прямо на раніше таке чистесеньке простирадло з лебедями та ліліями.
І став такий вонючий та безграмотний.Бо йому навіть казочки було ліньки читати. А скоро йому набридло одягатися. І в нього на тілі почала рости шерсть. А коли ще Чикіну Брикіну і співати та говорити стало ліньки,бо не було з ким,то він зовсім перетворився у велику свиню Хрю-хрю.Бо він зовсім розучився балакати і став хрюкати.
І скоро начальник ЖЕКу виселив його з квартири.На тій підставі,що в будинках мають право жити лише люди.І Чикіна Брикіна ХРЮ-ХРЮ поселили в хлів.Де він став їсти погану їжу. І дуже плакав,згадуючи які хороші у нього були тато і мама,які дали йому таке гарне ім»я Ніколя.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.