Націоналістам присвячується! (Всім).

13 грудня 2012, 08:16
Власник сторінки
анархист-природник
0
247

Ми були б набагато заможніші, якби не марнотратство наших сусідів.

  Для людей які тільки те і роблять, що обзивають одні одного - українофобами, росієфобами, євреєфобами та іншими, я зробив витяг з народної енциклопедії (вікіпедії). 

    Фо́бія (від дав.-гр. φόβος — страх, хворобливий страх") — є ірраціональним, інтенсивним і постійним страхом щодо певних ситуацій, дій, речей, тварин або людей. Основним симптомом цього розладу є надмірне і необґрунтоване бажання уникнути подразника, що відлякує. Коли фобія виходить з-під контролю, і якщо вона заважає повсякденному життю, то діагностується як особистісний або психічний розлад..


   У деяких випадках фобії, навпаки, зумовлюють ірраціональну емоційну реакцію, що супроводжується агресією, та стимулюють спроби раціонального обґрунтування, а також агресивні дії проти об'єктів фобії, як то ксенофобія та ін. Деякі дослідники вважають, що у таких випадках використання терміну «фобія» не є коректним.

   Іноді фобії виникають при деяких психічних захворюваннях, неврозах, іноді при перевтомі, після психічного зворушення.


   А  зараз нехай кожний з нас задумається як краще жити, чи дружити або злити один одного. Повірьте, що хороший сусід краще чим злий і жити з ним в мирі і злагоді не говорить про те, що ти йому лижеш дупу.

  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.