Сказав – мов в калюжу перднув.

07 листопада 2012, 18:43
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
73

Відчуваю, що вибори 2012 тільки посилили розкол суспільства, який може закінчитися розділом держави в -2015 році. Чи ми завадимо цьому – питання без відповіді, бо провокаторів....

Моя покійна мати, Царство їй небесне, не вміла писати й читати (1900 р. н.), та знала стільки прислів’їв і приказок, що на кожну сільську подію миттєво реагувала народним висловом. Можливо, щось передалося й мені, бо на всі знакові події, особливо політичні, моя  голова  реагує невимушено й миттєво одною з почутих від матері мудрощів. Отож і подумав:  як би зреагувала  мати на закон про референдум, прийнятий нинішнім зловонним парламентом наприкінці його  каденції? Упевнений - прислів’ям: «Сказав – мов у калюжу перднув»...

Зловонним тому, що багато законів, прийнятих під шулерством  Плазуючого спікера і потуранні Банкової, ще довго смердітимуть, час від часу вибухаючи непристойними «испражениями». Мета цих законів – розкол України. Основні з них:  виборчий закон, прийнятий в листопаді 2011 року 366-ю картками партійних депутатів;  закон Ківалова-Колісниченка про мови;  і останній, найбільш смердючий, закон про референдум. Голосували за нього партійні депутати, не інакше, як послідовники прилуцького полковника Носа, що запродався ворогу, який зруйнував Батурин. Окупанти  Батурин зруйнували й знищили його мешканців. Відлуння тої зради спостерігаємо й сьогодні.

Банкова не тільки потурає, а ще й направляє. Направляючими стали:  закон про позаблоковий статус;  змовницька  Харківська угода й повне сприйняття не менш ганебної для України газової угоди Тимошенко-Путіна, підписаної при потуранні  БЮТ і КПУ;  повне підпорядкування судової влади президентській Адміністрації;  призначення міністрами і високопосадовцями Дмитра Табачника, Дмитра Саламатіна, Ігоря Калініна;  ув’язненя Тимошенко для здійснення  багатоходової комбінації Кремля.

 Відчуваю, що вибори -2012 тільки посилили розкол суспільства, який може закінчитися розділом держави в 2015 році.  Чи ми завадимо цьому – питання без відповіді, бо провокаторів серед нас не менше, ніж в обраній у 2007 році "Верховній Зраді", та й результати голосування на виборах-2012 не додають, поки що, оптимізму.. 

  

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.