ОХОРОНЕЦЬ-ПАРАШУТИСТ ЧІПЛЯЄТЬСЯ ЗА ОСТАННІ НИТОЧКИ НАДІЇ

27 жовтня 2012, 18:23
Власник сторінки
журналіст
0
467

Завтра, у день виборів, мешканцям Білої Церкви ще будуть давати по 100 грн.

Обираючи своє майбутнє - тобто владу на найближчі 5 років, народ, хоча ні, не народ - "продажні тушки", продають свій голос за кандидата, кишені якого вирішують все!

Мабуть, вже ні для кого не секрет, що яскравим прикладом продажного натовпу є наше "Місто Добра", де названий у народі парашутист, він же охоронець Юлії Тимошенко, робить такий собі бартер: 300 грн. в обмін на хрестик навпроти його імені у списку виборчого бюлетеня. Сам же "псевдо-чєлавєк Юлії Тімашенка" не може точно сказати хто він. Білборди кричать, що він від "Батьківщини", з ним всюди бігає і представляє "ПартіоРігіонна" влада, а взагалі-то він ніби самовисуванець. А може він як той "Якобз" 3 в 1? Біс його знає!


Народ, продаючи свій голос, не розуміє, що копія паспорта та ідентифікаційного номеру - це не туалетний папір. А отримуючи 300 грн. - вибирають владу на 5 років. Якщо подружитися з математикою і порахувати, то в день ця платня становить приблизно 16 копійок. А тепер скажіть, що на разі можна купити за 16 копійок? Машину? Квартиру? Ні - від камізельки рукава і від бублика дірочку!

Але хапаючись за останню нитку надії, маючи нахабство, по 100 грн. штаб Віталія Чудновського роздаватиме і завтра, у день виборів! Хіба це не підкуп людей, який має це каратися законом?

Ще одна задирка: червоні картки, які роздають білоцерківцям гарантують, у разі перемоги "потрібного" кандидата, надпис на шматках пластику "Переможець гарантує" люди отримають по 1000 грн.
http://blogs.korrespondent.net/users/blog/klymchukgruh/a81099
Ви впевнені, що ці тугрики виплатять? Якщо так, то скоріше на яблуні виростуть буряки!



Тож подумайте, чи продажний хрестик не поставить хрест на вашому майбутньому, та майбутньому ваших дітей.
Не продавай свій голос! Не продавай свою країну!

П.С. ЗАПАМ'ЯТАЙТЕ, В КАБІНЦІ ВИ БУДЕТЕ САМІ! НІХТО НЕ БАЧИТЬ І НЕ ДІЗНАЄТЬСЯ НІЯКИМ СПОСОБОМ, ЗА КОГО ВИ ГОЛОСУЄТЕ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.