Азаров пообіцяв підняти народжуваність. Фокусник блін!

26 серпня 2012, 17:44
Власник сторінки
0
353

А от Віктор Фьодорич поговорив з ВВП про газ!

Классні заголовки новин:

Азаров пообіцяв підняти народжуваність. Фокусник блін!  І як ви це збираєтесь зробити? Миколо Яновичу, від того як ви нас всіх "покращено  пихаєте" - діти не народжуються! 

А от Віктор Фьодорич поговорив з Путіним про газ! Фантастичне досягнення, однозначно! Розтрубили по всіх медіа(ага, молодці журналісти, потім будете жалітись на утиски). Все абсолютно вірно, Фьодорич про газ(попросив чи можна поговорити про газ),  а Володимирович -  про ... перспективи українсько-російської співпраці на міфічних ринках. Класно поговорили! Як сліпий з глухим. Яке приниження! Вікторе Федоровичу, вас "пихають" ще крутіше ніж ви нас. Вас нічого не болить, чи ви вже звикли? Скажіть вже своїм журналістам, нехай хоч не показують, як ви, тремтячим голосом, запитуєте чи можна хоч до царя-батюшки звернутись. :)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.