Формула кретинізації суспільства. Чим вищий відсоток - тим страшніший діагноз.

16 серпня 2012, 10:24
Власник сторінки
0
370

Найстрашніший спадок СССР.

Звучить грубо, а що робити, якщо дії частини наших співвітчизників не піддаються жодній логіці. Після виборів зможемо побачити актуальну величину.

Відсоток кретинізації суспільства = (% виборців, які проголосують за комуністів на теперішніх виборах - % виборців, які проголосували за комуністів на минулих виборах) чистий % виборців які проголосують за партію Ющенка + чистий % виборців які проголосують за ПР.


Коментарі та пояснення чому:

% виборців, які проголосують за комуністів на минулих виборах - % виборців, які проголосували за комуністів на минулих виборах  - для комуністів минулі вибори були чітким означенням кількості їхнього ідеологічного електорату. Сприймаємо ми їх ідеали чи ні, але ми повинні співчувати та поважати людей, які чітко вірять в світле майбутнє рекламоване пропагандистською машиною 70 років підряд. Ми їх повинні любити, як любимо важко і давно хворих родичів.  Ріст же ж їхнього відсотка на наступних виборах, навіть за рахунок протестного електорату ПР - не піддається жодному розумінню, тому що тверезомисляча людина не може проголосувати за партію яка тупо грабить трудовий люд прикриваючись їхнім же ж захистом, використовує всі блага капіталізму, пропонуючи своїм виборцям ковбасу з туалетного паперу приправлену черговою порцією нездійнених обіцянок.

чистий % виборців які проголосують за партію Ющенка - тут і коментувати нічого, проголосувавши за людину яку варто судити за зраду держави, автоматично попадаємо в формулу.

чистий % виборців які проголосують за ПР - та й тут без коментів, люди які сприймають своїх виборців виключно як біомасу, демонстративно їх зневажають - заслуговують виключно епітетів озвучених на камеру відомою всім тітонькою з Єнакієво. Всі щирі і зравомислячі прихильники ПР, які вірили своїй партії, підтримували озвучені ідеали - проголосоють за когось іншого, або не проголосують взагалі.


Чому не включені в формулу опозиція та нові партії?

З новими партіями зрозуміло, адже люди які за них голосуватимуть - шукають новизни, усвідомлюють свою відповідальність за свій голос, хочуть змін, хочуть прогресу... І не важливо хто їх фінансує, навіть найзліші вороги. Сам вибиратиму серед "новачків".  

З опозицією все значно складніше. Прекрасно усвідомлюю кількість допущених помилок, кількість недостойних та бридких персонажів, неоднозначність лідерів, але в формулу не включаю, тому, що кредит довіри ще повністю не вичерпали, виборці(більш консервативна частина) готові їм надати останній шанс. Але останній. 


Для мене особисто саме головне, щоб визначений % не перевищував 50%, та й взагалі постійно зменшувався. Попробую спрогнозувати, що цього разу він буде меншим 30%. Так хочеться в це вірити!!! Так хочеться вірити в оздоровлення народу України!!! 






Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.