Не той зараз сценарист пішов-2

17 серпня 2012, 11:18
Власник сторінки
Оператор механічних гноєрозкидачів
0
539
Не той зараз сценарист пішов-2

Знову в моєму скромному щоденничку гостює Дмітрій Таран. Видатна постать, глиба, а не людина.

Сценарист, режисер, продюсер, генпродюсер, ех-директор кіностудії, автор кіношедеврів, що перегорнули всю історію кінематографа. Шкода, що тільки актором не був. Впевнений, що і в цьому амплуа Дмітрій був би неперевершеним.

Вчора увечері герой дав посилання на прекрасне відео. Рекомендую подивитись, але попередньо вдягніть шапочку з фольги, а то можна збожеволіти від інформації, яку сипле на голови непідготованих глядачів Георгій Сидоров. Там про все: і про вічний конфлікт Заходу і Русі, і про гени, і про вєлікій і магучій рускій язик.
Я настільки проникся, що навіть сам задав запитання пану Дімє. Але загадковим чином замітка зникла відразу після того, як я задав питання. Я лічна увєрєн, што ета проіскі Массада і Вашингтонскава абкома. Но нє сламіть ім нашу барьбу ва славу Святой Русі!
Більше того, кеш гугла цю замітку бачить. На жаль, без коментарів, вони були чудові. Ну, а я скористаюсь своїм правом і задам пану Дімє ті самі запитання, які задав у його зниклому пості:

1) чому ви записали у руси татар?
2) чому ви повірили у тезу Сидорова про те, що у південних народів (в які він записав і китайців з тибетцями) до 20% неандертальського геному, коли сучасна наука говорить лише про 1-4%? Лише тому, що пан Сидоров сказав, щоб йому повірили на слово?
3) на чому ґрунтується теза пана Сидорова про те, що діти, які знають рускій язик набагато розумніші і талановитіші за тих дітей, які його не знають. Наведіть приклади, що ми робимо краще, за обділених знанням рускава язика та грамоти європейців

І, звичайно ж, пан Діма, з нетерпінням чекаю вашої відповіді в своєму щоденничку, якщо вже сили бездуховного Заходу знесли ваш пост. Наперед вдячний!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.